John Lennon a inspirat o nouă linie vestimentară

lennon
lennon

Yoko Ono a realizat o linie vestimentară inspirată de John Lennon, fostul ei soț. Yoko a lucrat la o linie vestimentară bazată pe schițele pe care le-a desenat în 1969, înainte de nunta cu John Lennon.

 Colecția cuprinde 18 produse, de la pantaloni la tricouri.

 “Felul în care arăta John Lennon m-a inspirat în realizarea liniei Fashions For Men. Mi-a părut rău că n-am reușit să fac această linie în vremea în care trăia soțul meu”, a spus Ono pentru Women’s Wear Daily.

Lennon era o natură rebelă și avea un spirit acerb în muzica sa, în compozițiile sale, în desenele, în filmele și în interviurile sale, devenind de asemenea controversat din cauza părerilor sale politice. S-a mutat în New York în 1971, unde critica sa asupra războiului din Vietnam l-a determinat pe Richard Nixon la lungi încercări să îl deporteze, în timp ce cântecele sale au fost preluate ca imnuri în mișcarea anti-război.

Până în 2010 14 milioane de albume ale lui se vânduseră în întreaga lume, iar ca compozitor și interpret a fost de 27 de ori pe locul 1 în US Hot 100. În  2008 revista Rolling Stone l-a votat al cincilea din cei mai mari cântăreți al tuturor timpurilor. După moartea sa, a fost inclus în Songwriters Hall of Fame.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel