Țiriac, ultimele detalii după accidentarea Simonei Halep

Simona Halep a simţit o durere puternică pe teren la glezna stângă în timpul celui de-al doilea set al meciului cu Destanee Aiava din turul 1 al turneului Australian Open. Românca a avut mai multe accidentări în același loc de-a lungul anilor.

Ion Țiriac nu crede că accidentarea este gravă și explică motivul pentru care s-a ajuns la această problemă. 

"N-am văzut exact ce s-a întâmplat, cu toate că au fost multe slow motion-uri. Ştiu însă că, unu: nu s-a umflat, doi: încă nu o durea înainte să meargă la culcare, trei: că n-a fost atât de rea ca cea de la Roma.

Dacă era ca cea de la Roma, stătea trei luni de data asta. Pe mine mă îngrijorează altceva, ca specialist. De ce s-a întâmplat asta? Din cauza acelui pas mare, ultimul, şi pune presiune pe piciorul pe care aterizează.

E din cauza pantofului, care de data asta n-a avut impact. La Roma a avut impact. Şi atunci e simplu, pentru că rotunjeşti marginea ca să nu se prindă în zgură în special", a declarat Ion Ţiriac la TV Telekom Sport.

Simona Halep o va întâlni, joi, pe Eugenie Bouchard în turul 2 de la Australian Open.

Halep și Bouchard s-au întâlnit de 3 ori până acum, toate întâlnirile datând din 2014. Simona a câștigat la Indian Wells și Turneul Campioanelor, în timp ce Genie s-a impus în semifinala de la Wimbledon.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel