Ipoteză șoc: Tăriceanu trădează PNL pentru a se alia cu Băsescu și PDL

Călin Popescu Tăriceanu, Crin Antonescu
Călin Popescu Tăriceanu, Crin Antonescu

Analistul politic Cozmin Guşă preconizează o mare trădare în cadrul PNL. Acesta se așteaptă la dezertarea lui Călin Popescu Tăriceanu și a lui Andrei Chiliman. De asemenea, analistul a lăudat, sâmbătă, declarațiile liderului PNL, Crin Antonescu, făcute cu ocazia unei conferinţe de presă.

Gușă susține că declaraţiile președintelui liberal au fost oportune şi menite să le contraatace pe cele ale fostului premier, Călin Popescu Tăriceanu. În opinia analistului, Tăriceanu ar putea trăda PNL, urmărind o posibilă viitoare asociere cu PDL şi Traian Băsescu.

„Ambele acţiuni din conferinţa de presă erau necesare şi chiar oportune pentru Crin Antonescu. Ele constituie nişte contratacuri, pentru că atât Traian Băsescu, cât şi Tăriceanu cu micul grup de la sectorul 1 al domnului Chiliman, au afectat imaginea lui Crin Antonescu în partid şi pe scena politică. Cred că Tăriceanu grăbește, într-un fel, excluderea sa şi a lui Chiliman din partid, pentru ca ulterior să candideze din partea PDL”, a declarat Cozmin Guşă, la Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel