Ioana Băsescu se pregăteşte de nuntă. S-a logodit în secret cu Giovanni

ioana basescu
ioana basescu

După o relaţie de aproape patru ani cu Giovanni Francesco, fata cea mare a preşedintelui, Ioana Băsescu, se pare că se apropie de nuntă. De puţin timp, ea poartă un inel pe care apropiaţii susţin că l-ar fi primit de la iubit, care i-ar fi devenit, în secret, logodnic.

[caption id="attachment_130324" align="aligncenter" width="603" caption="sursa: Libertatea"][/caption] Sâmbăta trecută, Ioana a participat la ceremonia de deschidere a noului Centru de Conferinţe al Notariatului Român, prilej cu care şi-a etalat mândră un inel despre care apropiaţii spun că ar fi cadoul de logodnă de la Giovanni. De altfel, bijuteria se vede clar într-o fotografie surprinsă în momentul în care Ioana o îmbrăţişează pe Elena Udrea, prezentă şi ea la eveniment, informează Libertatea.

Fata cea mare a preşedintelui Băsescu şi Giovanni Francesco, patronul de la Music Channel, formează un cuplu din anul 2007. De mai bine de un an, cei doi şi-au construit o casă în apropierea Capitalei, unde locuiesc împreună. Într-un interviu acordat ziarului nostru în urmă cu ceva timp, Giovanni spunea că relaţia lui cu Ioana este una care decurge normal. “Ne bucurăm de zilele petrecute împreună şi încercăm să ne facem unul altuia clipele luminoase şi plăcute. Suntem persoane mature, sincere şi nu avem nici un motiv să ne ascundem unul de altul sau de ceilalţi. Ne plac copiii şi, normal, ne dorim să avem şi noi, într- o bună zi”, a declarat Giovanni Francesco

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel