ICI București și Institutul Național de Tehnologie Digitală și Transformare Digitală din Vietnam, memorandum în domeniul tehnologiilor noi și emergente

ICI București și Institutul Național de Tehnologie Digitală și Transformare Digitală din Vietnam au semnat un memorandum în domeniul tehnologiilor noi și emergente.

'Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București a primit vizita Excelenței Sale premierul Republicii Socialiste Vietnam, Pham Minh Chinh, împreună cu membri ai cabinetului de la Hanoi, duminică, 21 ianuarie 2024. În marja vizitei, a fost semnat un memorandum privind colaborarea între ICI București și Institutul Național de Tehnologie Digitală și Transformare Digitală din Vietnam în domeniul tehnologiilor noi și emergente.

„ICI București este onorat de oportunitatea de a găzdui acest eveniment în cadrul căruia au fost prezentate proiecte de cercetare aflate în derulare și au fost discutate posibilități de colaborare. Avem convingerea că întâlnirea contribuie la consolidarea relațiilor bilaterale și la promovarea schimbului de cunoștințe și expertiză în domeniul tehnologiei” a declarat Adrian-Victor Vevera, directorul general al institutului.

Vizita premierului Pham Minh Chinh la ICI București reflectă angajamentul ambelor țări în consolidarea parteneriatelor în domeniul cercetării și inovației. Acest eveniment oferă o platformă excelentă pentru schimbul de idei și experiențe, promovând astfel progresul comun în domeniul științific și tehnologic.

Despre ICI București: De peste 50 de ani, Institutul Național de Cercetare și Dezvoltare în Informatică (ICI București) este un pionier în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor (TIC) în România. La ICI București, întreaga echipă se dedică întru totul căutării de cunoaștere, ceea ce conduce la dezvoltări transformatoare în domeniu.

Fie că este vorba despre apărarea împotriva atacurilor cibernetice, forensic digital sau crearea de soluții blockchain, misiunea ICI este de a susține excelența în cercetare și inovare, pentru dezvoltarea economiei bazate pe cunoaștere în România și pentru o mai bună integrare în spațiul european și internațional de cercetare.', a transmis ICI București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel