ICI București lansează o nouă colecție NFT: Ethereal Echoes | The Chronicles of Deep Forest

Foto: Freepik
Foto: Freepik

ICI București, prin prima platformă europeană de tranzacționare instituțională de NFT-uri - ICI D|SERVICES (nft.ici.ro), lansează astăzi, 8 mai 2024, în cadrul NFT Bucharest, o colecție limitată de data NFT, „Ethereal Echoes | The Chronicles of Deep Forest”.

Această colecție celebrează 30 de ani de la momentul în care trupa Deep Forest obținea premiul Grammy. 

Mai mult decât o retrospectivă, utilizând tehnologia Web3 și ecosistemele descentralizate, această colecție anunță o nouă eră a creativității în era digitală pentru viitorul industriei muzicale. Fiecare NFT demonstrează o îmbinare a inovației și a artei. De la melodii eterice, la abilități instrumentale de neegalat, „Ethereal Echoes” oferă o privire asupra trecutului, prezentului și viitorului muzicii Deep Forest, capturând esența și emoția muzicii.

"Lansarea acestei colecții de dataNFT-uri reprezintă o oportunitate de a recunoaște și de a celebra moștenirea impresionantă a trupei Deep Forest", a declarat Adrian-Victor Vevera, directorul general al ICI București. "Suntem onorați să contribuim la a aduce o parte din această moștenire în mediul digital, pentru a oferi fanilor o experiență unică."

Parteneriatul dintre ICI București, Deep Forest, MultiversX și Itheum reprezintă o contribuție la industria muzicală, acum disponibilă și în ecosistemele Web3. În același timp, inițiativa inspiră nouă generație de artiști să exploreze, să inoveze și să își împărtășească creativitatea într-un mod durabil.

Mai multe detalii aici: https://ici.ro/ro/anunturi/ici-bucurești-lansează-o-nouă-colecție-nft-ethereal-echoes-the-chronicles-of-deep-forest/

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel