HOROSCOP. Tratamente naturiste anticancerigene care dau rezultate în funcţie de zodie

Fiecare zodie are câte o legumă, fruct sau plantă care o poate feri de boli şi în special de cancer. 

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Varza, leguma accesibilă buzunarului tuturor, este foarte bună în tratarea şi prevenirea multor boli. Aceasta conţine provitamina A, vitamina E, şi foarte multe fibre. Pe lângă toate acestea mai conţine calciu, magneziu, fier, minerale şi oligoelemente (sulf, iod, cupru şi mangan). Varza este totodată şi un leac naturist utilizat de obicei în combaterea durerilor reumatice.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Ceaiul de rozmarin este foarte bun în tratarea migrenelor. Planta numită iarbă moale (ştiinţific, Tenacetum parthenium) este foarte utilă în scăderea frecvenţei şi intensităţii durerilor de cap. Aceasta se poate găsi la magazinele plafar, sub formă de tinctură. Medicii recomandă luarea în fiecare dimineaţă a câte 250 ml din această tinctură.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Usturoiul este un foarte bun agent curativ. Datorită proprietăţilor sale antivirale, am putea spune că este un adevărat antibiotic natural. Este o plantă foarte bogată în carbohidraţi, asigurând protejarea sistemului imunitar.
În cazul în care nu ştiaţi, ceaiul verde este un antioxidant şi antibiotic natural, stimulând funcţionarea sistemului imunitar şi creşterea rezistenţei corpului împotriva infecţiilor.

[citeste si]

Rac (22 iunie – 22 iulie)

În cazul problemelor digestive, este indicat ceaiul de cruşin (30 g coajă la 150 ml apă fierbinte, şi se va fierbe timp de 30 de minute, lăsându-se aproximativ şase ore la infuzat); ceaiul de volbură (două linguriţe la o cană de apă clocotită, lăsându-se la infuzat timp de zece minute); ceai de flori de soc (o linguriţă la o cană de apă, infuzarea durând zece minute). Pune-ţi într-o cană, seara, înainte de culcare, într-o cană, 4-5 prune uscate, iar dimineaţa poţi să bei acea compoziţie.

Leu (23 iulie – 23 august)

Extractul din frunze de păducel (ştiinţific, Crataegus monogyna), prelungeşte viaţa pacienţilor ce prezintă afecţiuni ale inimii, acesta fiind un excelent antioxidant. Substanţele chimice ce se găsesc în această plantă au rol în creşterea sau scăderea bătăilor inimii şi relaxarea vaselor sanguine. Păducelul: scade presiunea arterială, este un calmant (tratează insomnia şi anxietatea) şi scade colesterolul. Înainte de a începe acest tratament cu păducel, consultaţi opinia unui medic, căci pot exista efecte adverse.

Fecioară (23 august – 23 septembrie)

Persoanele ce suferă de afecţiuni ale stomacului trebuie să urmeze un regim alimentar, din care să elimine produsele afumate, mezelurile, mititeii, prăjelile şi să introducă varza, cartoful, mazărea, mierea, infuzii din coajă de stejar, rădăcină de lemn dulce, flori de salcâm, gălbenele. Seara, înainte de a te culca, este recomandat să bei un ceai calmant, de exemplu, cel de talpa gâştei.

Citește mai multe pe yve.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel