Horoscop. Ce ZEU GREC ești în funcție de ZODIE

Balanță

Tu ești Afrodita, zeița dragostei și a frumuseții. Sunteți personificarea a ceea ce este trecător și mama iubirii. Cu toate acestea, într-un fel, în ciuda tuturor luminilor, minunii și fericirii pe care o aduceți în viața oamenilor, sunteți atrași de un tip greșit de prieteni. Soțul tău este zeul smith și cel mai urât dintre zei. Nu trebuie să uitați niciodată că aveți o lumină atât de strălucitoare, încât oamenii nu vă vor putea ajuta niciodată. Simbolurile tale sunt scoica și oglindă. Animalul tău sacru este porumbelul.

Capricorn

Tu ești Apollo, zeul soarelui și al muzicii. Sunteți un cunoscător al meseriilor, foarte îndemânatic. Respectați oamenii care încearcă cu adevărat în această viață și în dorința voastră neîncetată de a vă atinge scopul, vă păstrați tinerețea și visarea. Ești un individ respectat. O mulțime de oameni și doresc să fie ca tine. Tu ești tipul care poate să ia o chitară și să cânte oricând o piesă frumoasă sau să ia un ciocan și să construiască un foișor. Simbolul tău este un instrument muzical străveci: lira. Animalele voastre sacre sunt șopârla, lupul și corbul.

Taur

Tu ești Hestia, zeul inimii. Zeița feminină a căldurii și a focului, arăți ce înseamnă să fii un bun prieten. Îți amintești de zilele de naștere, ai grijă de interesul celui mai bun prieten, îl ajuți când nu poate singur. Sunteți, de asemenea, discreți și îi respectați pe cei din jurul vostru. Conflictul nu este domeniul tău și nu te implici în bătăliile altora. Ești tipul de persoană care dorește cu adevărat să facă lumea mai bună și oamenii văd asta în tine și te respectă.

Gemeni

Ești Eros, zeul iubirii. Ești un fiu al cunoașterii și frumuseții, deoarece mama ta era zeița frumuseții. Te-ai născut în haos și știi cum să faci haosul să devină armonie. Frumusețea ta este hipnotizatoare pentru oameni și ei nu te pot ajuta, dar vor doar să fie aproape de tine. Întotdeauna ai pe cineva de partea ta. Oricine are norocul să fie cu tine, va simți că viața sa a fost îmbogățită. Simbolul tău este băiatul și săgeata.

Fecioară

Tu ești Hermes, zeul comerțului și al vitezei. Sunteți un observator al vieții. Fiind Dumnezeul cu aripi pe picioare, ți s-a dat sarcina de a ajuta sufletele să-și găsească drumul spre lumea ascunsă. Aceasta, plus dorința voastră de cunoaștere, vă face să fiți înțelept și profund. Ești empatic, dar ai o parte întunecată. Tu ești sfântul patron al trișorilor și al hoților. Experiența  vă face să înțelegeți mai multe lucruri decât alții, dar de asemenea atrage ura celor care nu înțeleg lumea voastră. Simbolurile fecioarei sunt toiagul, săculețul din piele și sandalele cu aripi. 

Leu

Tu ești Zeus, zeul cel puternic al zeilor. Îți place să râzi și te afli într-o căutare fără sfârșit a cunoștințelor, dar ești și zeul zeilor și o știi, deci ești extrem de egoist, puțin arogant, încăpățânat și niciodată nu pleci capul. Persoanele pe care le respectați și în care aveți încredere pot fi numărate pe degetele de la o mână și au noroc că fac parte din lista restrânsă pentru că sunt destui oameni dispuși să urce pe cel mai înalt munte cu voi. Curiozitatea însă, vă poate aduce probleme. Simbolurile tale sunt sceptrul, tronul și fulgerul. Animalul tău sacru este vulturul.

Berbec 

Tu ești Ares. Ca fiu al celor doi cei mai puternici zei de pe Muntele Olimp, ai biciul unui zeu atotputernic, dar poți să mergi printre muritori și să trăiești cu ei. Tu ești persoana care face lucrurile posibile. Puteți muta munții dacă este nevoie. Este posibil să nu aveți cât de mulți prieteni vă doriți, dar cei pe care îi aveți vă consideră printre cei mai buni prieteni ai lor. Sunteți unul dintre prietenii cei mai fermi și loiali pe care o poate avea o persoană și veți realiza tot ceea ce vă propuneți și chiar veți ajuta prietenii să-și atingă visele. Simbolul tău este sulița. Animalul tău sacru este un câine, un cornucopia și Cerberus, câinele tău cu trei capete.

Rac

Tu ești Artemis, zeița feroce și capabilă a vânătorii. Ești frumoasă, dar asta nu e atât de important pentru tine. Viața, natura și aventura sunt ceea ce vă interesează. Când vine vorba de iubire, ești foarte credincios și oricine se încurcă cu cei pe care îi iubești îți va simți mânia. Ești dură și îngrijită, frumoasă și feroce. Simbolurile lui Artemis sunt arcul și știuca. Arborele ei era cedrul, iar animalele sacre șarpele, ursul și cerbul.

Săgetător

Tu ești Dionysus, zeul vinului și al artelor. Esti eroul ezitant, dar fara indoiala, eroul povestii tale. Te-ai născut cu o mamă muritoare, dar tatăl tău este cel mai puternic zeu care a existat vreodată. Vă sacrificați pentru a aduce frumusețe în lume. Vrei să aduci frumusețea, talentul și inteligența tuturor celor din jurul tău, pentru că îi iubești pe cei apropiați de tine. Lăsați un semn tuturor celor care sunt destul de norocoși să vă cunoască în viața aceasta. Simbolurile tale sunt tyrsos (o bucată de lemn înfășurată cu frunze de iedera și viță de vie), flautul și butoaiele de vin. Animalele tale sacre sunt pantera și tigrul.

Vărsător

Tu ești Poseidon. Ești un lider, unul dintre cei trei puternici zei ai lui Olympus. Oamenii doresc mereu un pic mai mult de la tine și te percep ca pe o persoană rece din punct de vedere emoțional. Aveți nevoie de spațiu personal, de aceea, de obicei, rămâneți singur, în regatul vostru al mării. În același timp, aveți nevoie de un partener. Ai nevoie de cineva care să te sprijine. Este adevărat că puteți fi indispus și, uneori, un pic impulsiv, dar sunteți, de asemenea, o forță a naturii. Poți să faci ceva ce ți-ai propus și oamenii știu asta, de aceea vin la tine pentru ajutor. Simbolurile tale sunt delfinul și calul.

Scorpion 

Tu ești Demeter, zeița recoltei. Sunteți un individ încrezător și aveți tendința de a fi atrași de oameni puternici și ambițioși. S-ar putea să pari o persoană blândă și iubitoare de pace și chiar ești, dar dacă cineva atacă persoanele care sunt aproape de tine, vor simți mânia ta. Știi că ai dreptate mereu, pentru că de fapt chiar ai. Tu ești zeița recoltei, a legumelor și a pâinii. Tu ești cel care a separat umanitatea de animale. În ciuda a toate acestea, poți să te menții cu picioarele pe pământ când toată lumea din jurul tău este cu capul în nori. Simbolurile lui Demeter erau urechea grâului și boabele, precum și floarea de crocus, narcisa și macul. 

Pești

Voi, peștii, sunteți zeii lumii de dedesubt, Hades. El este cel de-al doilea cel mai puternic zeu. De asemenea, este căsătorit cu zeița frumuseții. Puterea ta secretă este invizibilitatea, ceea ce se traduce prin faptul că oamenii nu știu niciodata cu adevărat ce se intampla in acea minte artistică a ta. Probabil ești văzut ca fiind destul de diabolic de către prieteni și asta pentru că ești! Produsul izolării este creativitatea, arta și frumusețea. Simbolurile tale sunt un septar cu vârf de suliță, și Cerberus, câinele tău cu trei capete.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel