HALEP - WOZNIACKI finala Australian Open. Anunț organizatori

HALEP - WOZNIACKI finala Australian Open. Mai este puțin timp până când vom vedea cel mai așteptat meci al zilei - Simona Halep și Caroline Wozniacki în final de la Australian Open. De la ora 10:30 începe marele duel.

HALEP - WOZNIACKI finala Australian Open. Înainte de finală, organizatorii de la Australian Open au făcut o remarcă.

HALEP - WOZNIACKI finala Australian Open. Strategia Carolinei Wozniacki este clară: să returneze cât mai multe mingi şi să o lase pe Simona Halep să se autodistrugă, a fost mesajul organizatorilor de la Australian Open. "Problema este că Simona nu se mai autodistruge", a fost și completarea primei postări.

HALEP - WOZNIACKI finala Australian Open. Simona Halep a declarat, vineri, că este relaxată şi va da totul în finala de sâmbătă a turneului Australian Open, la Melbourne, contra danezei Caroline Wozniacki.

HALEP - WOZNIACKI finala Australian Open. "Mă simt bine. Sunt un pic obosită din cauza numeroaselor ore petrecute pe teren. Dar mă simt bine, sunt relaxată, nu simt presiunea meciului. Am dormit mult. Acum aştept să mă antrenez un pic pentru a simţi mingea. Aştept cu nerăbdare să joc mâine, să mă bucur de finală şi să mă concentrez pe mine, pentru că lucrul cel mai important este să îmi fac jocul meu, a afirmat Halep, citată de site-ul WTA.

[citeste si]

HALEP - WOZNIACKI finala Australian Open. Nu uitați: meciul dintre Simona Halep și Caroline Wozniacki în finala Australian Open va începe la ora 10:30 și va fi transmis, în format LIVE TEXT, pe WWW.DCNEWS.RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel