Halep rămâne cu jumătate din banii de la Australian Open. Impozit uriaș în Australia

Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep rămâne doar cu jumătate din banii pe care i-a câștigat după accederea în finala turneului de la Australian Open. 

Simona Halep mai rămâne cu 860.000 de dolari din premiul de 1,6 milioane de dolari încasat la Australian Open

Halep a fost recompensată de organizatorii de la Australian Open cu un cec în valoare de 1,6 milioane de dolari, însă statul pe teritoriul căruia s-a organizat turneul a reţinut 45% din sumă! Simona le-a mai lăsat australienilor alte 12.000 de dolari, reprezentând amenda pentru coaching, în timp ce 8.000 de dolari au fost încasate de statul român. După ce va trage linie, Halep va rămâne cu 860.000 de dolari în buzunar. Vorbim tot despre o sumă exorbitantă, dar mult mai mică decât premiul iniţial.

Sumele încasate din premii

Datorită prezenţei în finala de la Melbourne, pierdută în faţa Carolinei Wozniacki, Simona Halep a ajuns la 22,42 milioane de dolari strânse doar din premii, conform informaţiilor apărute pe site-ul WTA. Dar este lesne de înţeles că banii respectivi nu au intrat în totalitate în conturile Simonei, ţinând cont că fostul lider mondial a plătit impozite uriaşe. Bineînţeles că taxele diferă de la ţară la ţară, existând şi state care nu impozitează deloc premiile, aşa cum sunt Emiratele Arabe Unite, relatează prosport.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel