Hagi, scos din minți de Becali: Să îi fie rușine

Gică Hagi, după Clinceni - Farul Constanța, scor 2-8: Am făcut ce trebuie!
Gică Hagi, după Clinceni - Farul Constanța, scor 2-8: Am făcut ce trebuie!

Gheorghe Hagi l-a atacat dur pe finul său, după ce Becali a declarat că s-a păcălit altunci când l-a cumpărat pe Florinel Coman.

Gică Hagi a reacționat după afirmația făcută de George Becali referitoare la Viitorul și la faptul că s-a păcălit în momentul în care l-a cumpărat pe Coman.

"Am văzut la televizor o persoană care a încercat să strice tot ce face Viitorul. Eu îi spun două lucruri. Cine sunt cei doi jucători care au cele mai multe goluri la Steaua? Tănase și Coman!  Viitorul joacă cel mai frumos fotbal. În ultimii ani, Steaua nu a mai câștigat campionatul. E inadmisibil ca un patron de fotbal să vină să vorbească de o altă echipă la telefon. Domnul Gigi Becali a intrat în fibrilații. Îi este frică de noi! Îmi pare rău, eu am crezut că el își vede de echipa lui. Încearcă să strice tot ce face Viitorul. Cine sunt cei mai buni jucători de la Steaua în acest moment? Tănase și Coman! Dacă el are de gând să nu doarmă noaptea din cauza noastră, să fie sănătos. O fi invidie, nu o fi, eu nu știu. Eu îi urez doar să își vadă de echipa lui. Așa mare cum e el, nu a câștigat campionatul de 3 ani. Noi, l-am câștigat! E ceva în neregulă acolo. De ce nu? Înseamnă că îi e frică de noi", a declarat Hagi la Digisport.

"Eu nu am vorbit niciodată de Steaua"

"Văzându-l pe domnul patron de la Steaua, înțeleg că au început luptele. Eu nu am vorbit niciodată de Steaua, nu am evaluat-o. Nu am vorbit de forma Stelei, dar el depășește măsura. Din păcate, ne place să vorbim despre alții. Am intervenit doar pentru simplul fapt că un patron de club a vorbit despre Viitorul în termenii în care a făcut-o. Să-i fie rușine. Toată lumea apreciază jocul nostru, numai o singură persoană nu", a mai spus Hagi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel