Golofca, transfer. Jucătorul a fost cedat de Becali

Calvarul lui Cătălin Golofca la FCSB se apropie de final.

Finanţatorul lui FC Botoşani a recunoscut că a bătut palma cu Gigi Becali pentru întoarcea fotbalistului în oraşul din Moldova.

Criticat dur în mai multe rânduri de patronul roş-albaştrilor, Gigi Becali, Golofca nu va mai rămâne sub comanda lui Nicolae Dică, scrie Prosport.. Singura soluţie pentru fotbalistul de 27 de ani în actuala stagiune este o revenire la fosta sa echipă.

Iar moldovenii susţin că-l aşteaptă cu braţele deschis pe fostul lor elev. Valeriu Iftime a confirmat mutarea: "Eu i-am spus clar lui Gigi Becali că am încredere în calităţile lui Golofca şi sunt sigur că la mine la Botoşani o să îşi revină. Gigi mi-a spus că el nu mai poate să stea după Golofca să arate că are valoare de Steaua că timpul îl costă bani mulţi şi nu doreşte să plătească salarii de Liga 1, iar băiatul să joace pentru echipa a doua.

Am discutat vineri pe la prânz cu Golofca şi ne-am înţeles. El mi-a transmis pretenţiile lui, iar eu am fost de acord. E clar că eu nu pot să îi dau salariul pe care el avea la Steaua, dar chiar şi aşa tot este bine. Eu sunt sigur că Golofca o să ne ajute să urcăm în clasament, iar Costel Enache o să îl pună din nou pe picioare", a declarat Valeriu Iftime pentru Fanatik.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel