GIANI KIRIȚĂ - EXATLON. Fiica sportivului, clipe cumplite în timpul emisiunii

Roxana Kiriță, fiica lui Giani Kiriță, a trecut prin momente grele marți seară, când a văzut că tatăl ei lipsește de la Exatlon.

Cosmin Cernat a anunțat că Faimosul nu e prezent în competiție din motive medicale. Informații suficiente cât Roxana Kiriță să fie îngrijorată de starea tatălui ei.

Sportivul a început să se simtă rău în drum spre competiție, când s-a plâns de dureri de stomac, el fiind transportat la spital. După ce medicii l-au pus pe picioare, i-au recomandat să nu participe la probe în ziua respectivă. "Tot mai multe accidentări. Giani lipsește și el astăzi, este la spital, tot din motive de sănătate", a spus Cosmin Cernat, în ediția de marți seară.

VEZI ȘI EXATLON. De ce NU mai este Giani Kiriță - UPDATE

Fiica sportivului a trăit clipe cumplite, care s-au încheiat în momentul în care, spre finalul show-ului, și-a văzut tatăl. "M-am speriat, vă dați seama. Au început să vină și mesajele, am primit multe telefoane, de la apropiați, să mă întrebe ce știu de tata. Nu știam mai mult decât știau toți telespectatorii. Vă dați seama că am fost foarte îngrijorată.

Așteptam cu sufletul la gură ca prezentatorul să spună ceva despre el, ce i s-a întâmplat de a ajuns la spital. Noroc că l-am văzut în arenă și m-am liniștit. Mi-am dat seama că nu e atât de grav. Nu știu ce o fi avut, ce o fi pățit, poate de la alimentație, de la oboseală, cine știe. Important este că nu e atât de grav dacă a fost prezent la arenă. Tata oricum e puternic, e un luptător", a spus, pentru wowbiz.ro, Roxana Kiriță.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel