EXCLUSIV  Gaudeamus. Criticul literar Daniel Cristea-Enache la interviurile DC News

Daniel Cristea Enache
Daniel Cristea Enache

Criticul literar Daniel Cristea-Enache vine în premieră  la interviurile DC News. Miercuri, 20 noiembrie  ora 10.45, la interviurile DC News se va vorbi live despre cărți și literatură.    

Vom păși pe tărâmurile lecturii, invitat fiind criticul literar Daniel Cristea-Enache, director de imagine al Uniunii Scriitorilor din România, profesor de Istoria literaturii române la Facultatea de Litere din cadrul Universității București și director al revistei online Literatura de azi.

La 45 de ani, Daniel Cristea-Enache are experiența a 22 de ani de critică literară, fiind inclus de către Nicolae Manolescu în Istoria critică a literaturii române, ediția a II-a. Din 1997 până în prezent, Daniel Cristea-Enache a publicat peste 1000 de cronici literare și mai multe cărți.

Criticul literar al generației 2000, așa cum a fost supranumit, va vorbi și despre ultima sa carte – Linia de contur, publicată la Editura Spandugino dar va face și recomandări pentru lansări de carte și lectură, în preambulul celei de-a XXVI-a ediții a Târgului de carte Gaudeamus Radio România 2019, care va avea loc între 20 și 24 noiembrie, la Romexpo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel