Gabriela Cristea, despre sarcina pierdută: ''Te doare sufletul! Nu știi ce să mai faci''

Bianca Ştefan / 14 iun 2018 / 12:14 Salveaza PDF Comentarii
Gabriela Cristea
Descriere foto: Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a vorbit despre sarcina pierdută. Prezentatoarea de televiziune a trecut prin dureri cumplite, atât fizic cât și psihic. 

Gabriela Cristea, despre pierderea sarcinii

„Am mai spus aşa, fost o experienţă fizică foarte dură şi foarte dureroasă. O experienţă sufletească care ne-a rupt sufletul în două. Nu sunt nici prima, nici ultima.

Pentru mine a fost extrem de dureros, ne doream un copil, s-a întâmplat, am rămas însărcinată și a fost wow. A urmat apoi palma pe care am primit-o. Nu aveam nicio suferinţă fizică şi nu am înteles. După ce m-am bucurat, te ridică Dumnezeu până la cer şi apoi îţi dă drumul, durerea sufletească a fost extrem de dură. 

În perioada respectivă am simțit durerile facerii timp de 5 zile. M-am încăpăţânat în speranţa că poate totuşi mâine se întâmplă un miracol, o minune. Sarcina mea se oprise din evoluţie.

Doctoriţa mea era plecată în provincie. Eu am zis că refuz să mă vadă altcineva. Efectiv au început contracţiile, eu refuzam. Îmi găsisem o singură poziţie, stăteam în patru labe pe covor şi mă plimbam de jur împrejurul covorului de durere. Tavi se uita la mine şi nu ştia ce să îmi facă. În primă fază te doare sufletul, dar când începe durerea fizică nu ştii ce să mai faci. Eu am aşteptat-o pe doctoriţa mea până duminică seara, când mi-a făcut intervenţia. Practic, dupa aceea, încă două zile, până se retrage uterul, am suferit, am mers la emisiune. Acum vorbesc cu deteaşare, sunt împlinită din punctul asta de vedere. Femeile care trec prin aşa ceva cu greu depăşesc.”, a declarat Gabriela Cristea pentru VIVA!.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26