FOTO: Noile Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3, dezvăluite online

Foto: Pexels. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pexels. Imagine cu rol ilustrativ

Noile telefoane pliabile Samsung au fost dezvăluite pe surse.

Potrivit The Verge, o scurgere de informații a dus la dezvăluirea celor mai noi telefoane pliabile ale sud-coreenilor. Astfel, fanii Samsung au putut vedea timpuriu designul atât pentru Samsung Galaxy Z Fold 3, cât și pentru Samsung Galaxy Z Flip 3. Se presupune că ambele dispozitive vor apărea cândva în această vară.

Imaginile provin de la prestigiosul scurgător de informații tehnologice Evan Blass, care a postat fotografiile pe Twitter, alături de o scurtă descriere a Z Fold 3 care va fi „cu siguranță compatibil cu S-Pen”.

Galaxy Z Fold 3

Prima imagine postată de Blass nu arată prea multe în legătură cu designul telefonului pliabil mai mare, fiindcă se arată în mod preponderent interiorul dispozitivului (suficient de similar cu versiunea de anul trecut, n.r.). A doua imagine este totuși mai revelatorie, arătând că modulul de camere este mai mic și iese în relief mai puțin. În plus, un nou pix „Fold Edition” este rezemat de telefon, ceea ce ar putea să ducă la dispariția totală a Samsung Galaxy Note într-un climat tot mai aglomerat pentru smartphone-uri.

Galaxy Z Flip 3

Pe de altă parte, Galaxy Z Flip 3 are parte de un redesign semnificativ, cu un display extern mai mare și o paletă de culori în două tonuri. În plus, cele două camere sunt așezate pe verticală și seamănă cu noul design al Galaxy S21, telefonul vârf de gamă din 2021.

În plus, Samsung numește Z Flip 3 de parcă a mai existat un Z Flip 2, ceea ce nu este adevărat. În schimb, Samsung a lansat Galaxy Z Flip și Galaxy Z Flip 5G, iar intenția este de a aduce la unison cele două telefoane pliabile. Nu se știe exact când va anunța compania sud-coreeană că urmează să lanseze cele două dispozitive, însă există un eveniment Samsung pe 28 iunie în cadrul Congresului Mondial GSM de la Barcelona.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel