Fotbal: Pancu (FC Rapid) - Nu ştim nimic despre Farul, vom întâlni echipa FC Dosarele X Constanţa

Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid, Daniel Pancu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu are niciun fel de informaţie despre FC Farul, adversara din prima etapă a Ligii a II-a pe care a numit-o "FC Dosarele X Constanţa".

"Săptămâna asta nu cred că merit salariul, am vrut să analizez şi eu adversarul, pe Farul... lucru pe care îl fac foarte bine de obicei... Dar nu am putut. Consider că mâine întâlnim echipa FC Dosarele X Constanţa, pentru că nu ştim nimic despre ei. Urmăresc de o lună pagina lor de Facebook şi în afară de achiziţii nu am văzut nimic altceva. Nu ştiu, dacă aşa consideră ei că trebuie respectaţi suporterii... Va fi un meci de orgoliu, pentru că până la urmă Rapid - Farul înseamnă ceva în fotbalul românesc. Cei care se ocupă la Farul sunt oameni care au legătură cu Dinamo, mă refer la antrenor, la finanţatorul, la mentorul lor... iar suporterii sunt stelişti... deci din punctul de ăsta de vedere va fi un meci de intensitate cu Farul. Ştiu despre ei doar că şi-au păstrat câţiva jucători de anul trecut şi au adus unii buni pentru nivelul Ligii a II-a. Mă aştept ca Farul să vină aici şi să încerce să marcheze cât mai repede. Probabil că dezavantajul lor este lipsa omogenităţii. Dar eu sper că având încrederea de după aceste meciuri, cu publicul alături să ne impunem. Chiar dacă unii au această strategie să se ascundă şi să încerce să ne ducă în eroare. E un meci în care se poate întâmpla orice", a afirmat tehnicianul.

Pancu a menţionat că nu îi va părea rău dacă prietenul său Ianis Zicu, antrenor la Farul Constanţa, va debuta cu o înfrângere în meseria de tehnician. "M-am întâlnit cu Ianis Zicu întâmplător prin cartier, pentru că suntem vecini. Am schimbat două vorbe şi l-am întrebat dacă antrenează Dosarele X Constanţa, iar el mi-a răspuns că o să vedem sâmbătă. Eu i-aş fi dat echipa, dar mai am două semne întrebare, nu la jucători, ci la aşezarea în teren. Nu e nicio problemă dacă îi stric debutul de antrenor lui Ianis. Viaţa de antrenor e lungă. Cei mai mari antrenori debutează cu înfrângeri", a spus Pancu.

Antrenorul rapidist nu este mulţumit de faptul că toată lumea consideră că echipa sa este favorită la promovarea în Liga I. "Dacă sunt nemulţumit de ceva acum este că suntem consideraţi favoriţi. În urmă cu o lună şi ceva eram a şaptea favorită la promovare... Probabil datorită meciurilor astea amicale foarte tari pe care le-am câştigat am ajuns în poziţia de favoriţi, lucru care pe mine mă deranjează. Să văd o echipă nou-promovată că e favorită la o nouă promovare, cred că e o mică greşeală. Eu dacă sunt întrebat cred că în momentul de faţă cea mai bună echipă din Liga a II-a este Concordia Chiajna. Pentru că a păstrat foarte mulţi jucători din Liga I. Apoi o altă echipă foarte bună pe care nu o ia nimeni în seamă este Turris Oltul Turnu Măgurele. Dar băieţii mei se antrenează şi o să îi fac să înţeleagă faptul că sunt favoriţi doar pe hârtie şi că trebuie să demonstreze doar pe teren", a precizat el.

"Sper să nu se repete scenariul din iarnă când după rezultate foarte bune în amicale am început returul Ligii a III-a cu o înfrângere în faţa celor de la Progresul Spartac. Am terminat cu bine perioada de pregătire, acum avem nevoie de entuziasm. Consider că suntem pregătiţi pentru acest început de campionat care va fi foarte greu pentru toată lumea. E un campionat maraton, dar pe noi ne interesează să practicăm acelaşi fotbal pe care am început să îl arătăm în Liga a III-a. Nu se schimbă nimic, doar nivelul adversarilor va fi mai ridicat", a adăugat tehnicianul.

Până la 3 septembrie când se încheie perioada de transferuri, Daniel Pancu aşteaptă întăriri: "Mai doresc doi jucători. I-am aşteptat săptămâna asta şi îi aştept în continuare până pe 3 septembrie când se termină perioada de transferuri. Nu pot să spun pe ce post joacă, doar că nu sunt români. Şi mai îmi doresc minim un jucător Under 20 (n.r. - cluburile din Liga a II-a sunt obligate să folosească în fiecare partidă cel puţin doi fotbalişti Under 20). Pentru că avem accidentaţi dintre cei tineri şi avem doar 4 jucători U20 acum. Doi vor fi în teren mâine, iar doi pe banca de rezerve".

Echipa de fotbal FC Rapid întâlneşte, sâmbătă, de la ora 18:00, pe Stadionul Regie, formaţia Farul Constanţa, în prima etapă a Ligii a II-a, ediţia 2019-2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel