Fost primar din Cluj, MORT de COVID-19. A condus și Loteria Română

Un fost primar din Cluj a murit în urma infectării cu COVID-19. 

Este vorba despre fostul primar al Dejului, Gheorghe Benea. Stiridecluj.ro scrie că acesta a murit în urma infectării cu SARS-CoV-2. Gheorghe Benea a fost primar în anul 1990. Mulți ani, el a fost director al Combinatului de Celuloza și Hârtie din Dej.

Gheorghe Benea avea 67 de ani și a murit în noaptea de luni spre marți la Spitalul de Boli Infectioase din Cluj-Napoca, arată sursa citată. 

Cine a fost Gheorghe Benea

Gheorghe Benea s-a născut în 17 ianuarie 1954 în localitatea Lemniu din județul Sălaj, dar și-a efectuat studiile la Cluj-Napoca, absolvind ca șef de promoție, în anul 1973, Liceul “Gheorghe Șincai” din Cluj-Napoca. În 1979 absolvea Facultatea de Tehnologie Chimică Iași, secția Celuloză, Hârtie și Fibre de vâscoză, studii care l-au ajutat ani mai târziu să conducă Combinatul de Celuloză și Hârtie din Dej, unde a început ca și chimist în anul 1981, promovând că șef de secție în 1983. În anul 1990, din ianuarie până în iunie, s-a aflat la “cârma” municipiului Dej, fiind primarul orașului, iar mai apoi, până în anul 1998 fiind director tehnic la Combinatul de Celuloză și Hârtie din Dej. Din 1998 și până în 2004, a fost director la  SOMEȘ SA.

O perioadă de timp, după anul 2009, s-a aflat și la conducerea Loteriei Române, iar în anul 2012 și-a încercat din nou norocul la Primărie, însă a fost învins de Morar Costan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel