Florin Răduță, câștigătorul X FACTOR, a decis ce va face cu premiul

Florin Răduţă, marele câștigător al show-ului "X FACTOR", ediția 2015, a decis deja ce vrea să facă cu premiul de 100.000 de euro și este hotărât să muncească oricât va fi nevoie pentru a avea o carieră de succes, astfel încât să le mulţumesc tuturor oamenilor care l-au ajutat să ajungă până aici.

În vârstă de doar 21 de ani, Florin Răduţă nu este la prima încercare într-un show muzical. El a mai participat și la "Vocea României", dar a fost eliminat în galele live. Duminică seară şi-a împlinit însă visul câștigând "X Factor".

Mai bogat cu 100.000 de euro, Florin Răduţă are planuri mari în privința viitorului său muzical. Într-un interviu acordat pentru Adevărul, tânărul a dezvăluit ce va face cu banii. 

"Cu siguranţă o să-i ajut pe ai mei pentru că asta face parte din visul meu. Am sacrificat prea mult şi am trecut prin mult prea multe, ştiu ce a însemnat drumul meu până aici şi ştiu că totul s-a întâmplat cu un motiv. Toate uşile trântite în nas şi toate piedicile nu au făcut decât să mă aducă în acest punct. Nu o să-mi uit familia şi prietenii, o să-i ajut pe ai mei şi o să investesc în cariera mea. Cu siguranţă, acum pot spune că începe cariera mea, acum e momentul în care pot spune că am un viitor. Nu vreau să mă pierd în mulţime, vreau să le mulţumesc tuturor oamenilor care m-au ajutat cântând. Vreau să fac muzică pentru oameni. Aşa le mulţumesc celor care m-au votat aseară", a declarat Florin Răduţă, după câştigarea premiului.

În plus, Florin Răduță este hotărât să nu ezite în a-i cere sprijinul în continuare lui Ștefan Bănică Jr., mentorul lui din concurs, pentru că vrea să se apuce de canto și, astfel, prin muzică, să ajungă la oameni.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel