Finaliști CHEFI LA CUȚITE. Florin Dumitrescu, uimit: 9 farfurii senzaționale! Nu ni s-a mai întâmplat până acum

Ediția de luni a adus la „Chefi la cuțite” lacrimi de fericire pentru semifinaliștii sezonului 9 și a culminat cu o tensiune care a atins cote maxime.

Alexandru Bădițoaia, cuțitul de aur al lui chef Scărlătescu, Valentina Ioniță și Narcisa Birjaru din echipa mov, Ștefan Borleanu, cuțitul de aur al lui chef Dumitrescu, Cătălin Amarandei, Keed și Florin Revesz din echipa albastră, dar și Elena Matei și Rikito Watanabe din echipa verde s-au aventurat aseară în primele două probe din semifinala acestui sezon. Gustul copilăriei și proba desertului, gătit chiar alături de persoanele dragi ce au ajuns în platou pentru a juriza, dar și pentru a-i ajuta la gătit, au stat la baza primelor două lupte de foc. 

Luni, 14 iunie, Chefi la cuțite a fost lider detașat de piață cu aproape 2,3 milioane de români, ce au privit emisiunea în minutul de maximă audiență de la 21.45 Telespectatorii Antena 1 au avut parte de o nouă ediție tensionată și surprinzătoare, în prima parte a semifinalei din sezonului 9. Astfel, cel mai iubit show culinar s-a clasat ca lider absolut de audiență pe toate categoriile de public.  În intervalul orar 20.23-24.03, chefii au fost prima alegere a românilor, cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 11,1 puncte de rating și 38,3% cota de piață, în timp ce pe locul secund se clasa Pro Tv cu 5,4 puncte de rating și 18,5% cota de piață. La orașe, emisiunea de la Antena 1 a condus cu 11,3 puncte de rating și 28,7 % cota de piață, fiind urmată de Pro TV cu 6,4 puncte de rating și 16,2 procente din cota de piață. Și la nivelul întregii populații a țării show-ul de la Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 10,5 puncte de rating și 26.4% cota de piață, Pro TV ocupând locul al doilea cu 7 puncte de rating și 17,6 % cota de piață.

Ultima probă din semifinală


Semifinala continuă în această seară pe Antena 1, de la 20:30, cu ultima probă, o ultimă șansă pentru ca cei 9 semifinaliști să demonstreze că merită un loc în finală. Pentru bucătari, urmează o zi extrem de grea, iar caruselul de trăiri va fi din ce în ce mai greu de gestionat: ”Avem emoții mari, ne bate inima de ne sare din piept! Până nu ne anunță cine sunt finaliștii, noi nu putem să ne relaxăm. Nu am trăit la nicio jurizare emoțiile pe care le trăim acum!”, mărturisesc aceștia.

Clasamentul final  

Clasamentul final va fi stabilit imediat după cea de-a treia probă a semifinalei, probă în care chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu vor juriza. Sezonul 9 a fost, fără doar și poate, un spectacol gastronomic când a venit vorba de dish-urile din probele individuale, căci anul acesta s-au adunat cele mai multe punctaje de top de până acum.

Încă o dată, în seara aceasta, bucătarii își vor da frâu liber imaginației și le vor pune chefilor în față farfurii demne de această etapă a show-ului. Din acest motiv, celor trei titani Chefi la cuțite le va fi foarte greu să aleagă: ”Cu mult timp în urmă vedeam finaliștii, îi simțeam. Dar astăzi nu mai știu. Mă uit la voi și văd atâtea farfurii superbe! Sunteți fabuloși!”, va spune chef Cătălin Scărlătescu. ”Ați demonstrat de ce sezonul 9 a avut cele mai bune farfurii în proba individuală de până acum. Sezonul acesta, voi ati avut cele mai multe note de 15, iar ultima probă de semifinală a avut 9 farfurii senzaționale. Nu ni s-a mai întâmplat până acum să ajungem în semifinală și să nu știm care ar fi farfuria bună pentru finală, sau pe care să o alegem. Bravo!”, va adăuga chef Florin Dumitrescu. 

În seara aceasta, telespectatorii Antena 1 vor afla numele finaliștilor sezonului 9 Chefi la cuțite. Ediția va continua cu o parte din finală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel