Finală The Four. Carla´s Dreams, declarație surprinzătoare: Sunt un amator

Juratul The Four, Carla's Dreams, face declarații surprinzătoare cu doar câteva zile înainte de marea finală. Carla's Dreams a mărturisit care este secretul succesului său. 

Cunoscut atât în România, cât și peste hotare, juratul ”The Four – Cei 4” mărturisește cu modestie că încă se consideră un amator în ceea ce face, acesta fiind avantajul său. ”În muzică sunt autodidact, deci amator. Un amator experimentat poate! Unii spun că așa e mai bine din anumite puncte de vedere, de exemplu pentru că nu ești limitat de un set de reguli (pentru că pur și simplu nu le cunoști) și asta cumva lărgeste spațiul în care poți greși, iar din greșeli uneori pot ieși și lucruri interesante, mai ales că vorbim de o expresie artistică personală, nu de una <obligatorie pentru studiu>, a declarat Carlaʼs Dreams, potrivit unui comunicat remis DCNews.           

Sâmbătă seara, de la ora 20.00, la Antena 1, Vlad Musta, Maria Cojocaru, Alexandra Crișan și Marcel Roșca intră în lupta finală la ”The Four – Cei 4”. De această dată, Cei 4 trebuie să le țină piept, mai întâi, celor doi foști concurenți pe care voturile publicului i-au ajutat să revină în marea finală. După cele două dueluri, cei patru rămași se vor lupta între ei, pentru marele premiu ”The Four – Cei 4”!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel