Federer, câștigător Australian Open. Declarație surpriză despre Cilic

Învingător duminică la Openul de tenis al Australiei, elveţianul Roger Federer a revenit luni asupra victoriei obţinute în cinci seturi, 6-2, 6-7 (5/7), 6-3, 3-6, 6-1, în faţa croatului Marin Cilic, dar şi asupra celor 20 de turnee de Mare Şlem pe care le-a câştigat de la începutul carierei sale.

Roger Federer a dezvăluit că timp de o secundă, a crezut că a pierdut finala Australian Open, disputată împotriva lui Cilic. În plus, elvețianul și-a manifestat bucuria pentru reușită, dar și părerea de rău pentru fostul său adversar.

„Cele 20 de titluri sunt toate speciale în felul lor. Fiecare dintre ele este diferit. Este un parcurs întreg care îţi permite să ajungi într-o finală. Totul vine după o muncă încrâncenată, din devotament şi pasiune. Toate lucrurile astea sunt extrem de importante. Uneori, nu putem realiza cât se bat toţi jucătorii să ajungă acolo. Ieri, am disputat o finală foarte relevantă. Timp de o secundă, am crezut că am pierdut-o. Victoria la final a fost deci o mare uşurare. M-am simţit foarte norocos să fiu pe teren. Dar mi-a părut un pic rău şi pentru Marin Cilic, a declarat Federer, nr. 2 mondial, care în urma acestei victorii s-a apropiat la 155 de puncte de liderul Rafael Nadal în clasamentul ATP.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel