Facebook a picat

Facebook a picat
Facebook a picat

Utilizatorii Facebook au întâmpinat probleme cu rețeaua socială.

Mai mulți utilizatori Facebook au avut probleme cu rețeaua socială. Facebook Messenger a picat în România, astfel că utilizatorii nu au mai putut primi și trimite mesaje prin intermediul aplicației. Problema a fost sesizată și în alte țări din Europa.

Unii au semnalat că nu pot trimite mesaje, în timp ce alți utilizatori s-au plâns că au primit notificări cu întârziere pe Messenger. Au fost și utilizatori care au raportat că nu li s-a mai încărcat fluxul de informații postate pe Facebook.

Facebook, Inc. este o companie americană multinațională care deține și operează rețeaua de socializare Facebook. După ce s-a aflat în proprietatea privată a lui Mark Zuckerberg și a altor cofondatori, compania a fost listată pe bursa NASDAQ pe 1 februarie 2012 și și-a mutat sediul central în Menlo Park, California. Facebook, Inc. a început să vândă acțiuni către public pe 18 mai 2012.

Facebook, Inc. a fost înființată la mijlocul anului 2004, iar antreprenorul Sean Parker a devenit președinte al acesteia. În iunie 2004 compania și-a mutat sediul în Palo Alto, California. Tot în aceeași lună Facebook a primit prima sa investiție din partea lui Peter Thiel, cofondator al PayPal. Compania a înlăturat articolul The din numele ei după ce a cumpărat domeniul de Internet facebook.com pentru 200.000 USD în 2005. Pe 15 noiembrie 2010, Facebook a anunțat că va cumpăra domeniul de Internet fb.com de la American Farm Bureau Federation pentru o sumă confidențială. Pe 11 ianuarie 2011, AFBF a dezvăluit că suma s-a ridicat la 8,5 milioane USD, făcând achiziția fb.com una dintre cele mai mari vânzări de domenii din istorie.

Facebook utilizează și în același timp dezvoltă software cu sursă deschisă. Printre contribuțiile realizate de Facebook se numără: HipHop for PHP, Apache Hadoop, Apache Hive, Apache Cassandra, și Open Compute Project.

Facebook contribuie de asemenea și la alte proiecte cu sursă deschisă, cum ar fi sistemul de baze de date MySQL deținut de Oracle.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel