Extravaganță la vânătoarea de la Balc: Pușcă gravată cu aur

pusca de aur
Descriere foto: pusca de aur

Primele goane din 2014 de la vânătoarea organizată în fiecare început de an de către Ion Țiriac pe domeniul din Balc, din județul Bihor, s-au încheiat. Un invitat obișnuit al evenimentului special organizat de 10 ani este și moștenitorul imperiului Porsche, care a vânat cu pușca sa de aur, în valoare de 15.000 de euro.

Wolfgang Porsche, moștenitorul imperiului auto Porsche, este nelipsit de la vânătoarea anuală organizată de Ion Țiriac la Balc. Vânător pasionat, Wolfgang Porsche deține și o pușcă lucrată manual în Austria, gravată în aur, în valoare de 15.000 de euro, scrie stirileprotv.ro.

"Aveți o țară minunată, oameni drăguți, afacerile de aici sunt bune. În ultimii ani au fost mai slabe, dar sper că se vor revigora. Am împușcat doar 3 purcei mici. Am un urs împușcat la Brașov, acasă, ca trofeu", a declarat Wolfgang Porsche.

Alături de moștenitorul imperiului Porsche, la Balc se mai află și fostul președinte al grupului Daimler-Chrysler - Klaus Mangold -, cel mai mare producător de sucuri din Europa - Frantz Rauch -, precum și austriacul care lucrează de patru ani alături de președintele Vladimir Putin, pentru revigorarea pieței auto din Rusia - Siegfried Wolf.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26