Experiment de sănătate în blogosferă. Cinci bloggeri vor trăi o lună sub îndrumarea nutriţioniştilor şi a antrenorilor sportivi

stai sanatos pe net
stai sanatos pe net

Cinci bloggeri din blogosfera românească vor fi parte a unui experiment, urmând ca timp de o lună să adopte o alimentaţie echilibrată şi să facă sport, sub îndrumarea atentă a unui medic nutriţionist şi a unor antrenori sportivi.

Experimentul face parte diin campania „Stai sănătos pe net“, derulată de publicaţiile online specializate pe probleme de sănătate PacientBun.ro şi DoctorBun.ro, împreună cu partenerii Superfit, Rock Fitness Club şi Gerlinea.

Astfel, timp de o lună, în perioada 17 ianuarie-17 februarie, sub monitorizarea doctorului Şerban Damian, nutriţionist sportiv acreditat CIO de la centrul de nutriţie Superfit şi a antrenorilor de fitness de la sala Rock Fitness Club, Cristina Bazavan, Anca Bundaru, Iyli, Adrian Ciubotaru şi Alexandru Negrea vor merge la nutriţionist şi la sală, vor primi o dietă personalizată şi un program de antrenament şi vor scrie despre experienţa şi rezultatele obţinute pe blogurile personale, Facebook şi Twitter. În felul acesta, vor încerca să îi influenţeze şi pe ceilalţi să aibă mai multă grijă de organismul lor.

Obiectivul campaniei este să inducă un comportament alimentar şi sportiv adecvat unui număr cât mai mare de oameni, în special celor care lucrează 8-9 ore în faţa calculatorului şi se scuză că nu au timp să se îngrijească de sănătatea lor. Cei cinci bloggeri vor arăta că un stil de viaţă sănătos se poate obţine chiar şi având un program de lucru încărcat.

Canalele pe care se va desfăşura campania sunt blogurile, reţeaua de socializare Facebook şi siteul de microblogging Twitter.

Citeşte şi:

Campania Stai sănătos pe net a ajuns la final.Adrian Ciubotaru: „un corp neglijat se răzbună pe suflet“ Ce au învăţat bloggerii participanţi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel