Exatlon. Ștefan, ultimul joc cu Drăghia: Am așteptat să arunce el

Războinicul Ștefan Floroaica a dezvăluit ce s-a întâmplat în jocul decisiv contra lui Vladimir Drăghia, câștigătorul Exatlon.

Ștefan de la Războinici mărturisește că a așteptat ca Vladimir Drăghia să arunce ultima bilă în joc, bilă ce reprezenta punctul final dintre cei doi pentru calificarea în finala Exatlon. Concurentul îl admira în secret pe Drăghia.

"Pe Drăghia l-am simțit un concurent foarte bun. Îl admiram în secret de multă vreme. Am avut multe momente din astea în competiție. În care mă agitam prea mult. Acum am văzut că am fost cu un pas înaintea lui Vladimir. Aveam o agitație. Am văzut că la ultima bilă am așteptat să arunce el. Acela era punctul final, s-a decis ori eu ori el. Înainte de start ne-am luat în brațe și am zis 'Ce vrea Dumnezeu'. Eu m-am lovit atât de tare la cap încât nu mai vedeam. A fost o inerție, a fost din instinct. Eu am mers înainte, m-am târât. 

Vedeam în ceață. Am aruncat mai mult la nimereală. După ce am pierdut și m-am aruncat pe nisip, am avut o trăire. Am simțit că așa s-a vrut, ca eu să pierd în acea zi. Am simțit că eu trebuia să pierd. Așa a fost scris. Așa a vrut Dumnezeu. De asta sunt atât de împăcat. Acum trebuie să merg la doctor să-mi fac un RMN.", a spus Ștefan Floroaica la Wowbiz.
 
[citeste si]
 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel