Exatlon România, sezonul trei. Cine face parte din echipa Faimoșilor

Exatlon România, sezonul trei
Exatlon România, sezonul trei

Începe cel de-al treilea sezon Exatlon România. Echipa a anunțat cine sunt primii doi concurenți care vor face parte din echipa Faimoșilor.

Sezonul trei Exatlon România începe din 12 ianuarie, la Kanal D. Mario Fresh și Andreea Arsine sunt primii concurenți anunțați din echipa Faimoșilor.

Mario Fresh

Mario Fresh este un tânăr cântăreț, pasionat de sport, fitness în special. A intrat în atenția publică în urma relației de iubire pe care o are cu fiica Andreei Esca, Alexia Eram.

(w670)

„Sunt un tip competitiv și îmi doresc să descopăr care îmi sunt limitele. În muzică nu am pierdut de multe ori, de aceea va fi pentru mine o adevarată provocare. Îmi doresc să rezist în competiție cât mai mult. Nu sunt un sportiv de performanță, dar vreau să mă autodepășesc”, a declarat Mario Fresh. 

Andreea Arsine

Pe de altă parte, Andreea Arsine este una dintre cele mai de succes atlete din România, practică atletismul de la vârsta de 8 ani și are în spate 11 ani de performanțe. A câștigat de-a lungul timpului numeroase titluri – campioană națională, internațională și balcanică la atletism, a participat și la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016 (la proba 20 km mars). 

”Exatlon chiar este pentru mine o provocare. E un pachet întreg, fizic și psihic. Sunt obișnuită să câștig, nu am acceptat de-a lungul vieții mele locul II sau III, cumva cred că am fost predestinată să câștig, dar știu să și pierd, am învățat și asta”, spune Andreea Arsine despre participarea ei la „Exatlon”.

(w670)

 Vezi și: EXATLON România dă lovitura înainte de marea finală

Yamato Zaharia, pe masa de operație după Exatlon. Care este starea Faimosului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel