Exatlon România 9 noiembrie. Iulian Pîtea, cadou pentru mexicanca Ana Laura Gonzalez: Este un inel?

Bianca Ştefan / 09 noi 2018 / 22:39 Salveaza PDF Comentarii
Iulian și Ana
Descriere foto: Iulian și Ana

Exatlon România 9 noiembrie. Iulian Pîtea i-a oferit un cadou special concurentei de la Exatlon Mexic pe care a și sărutat-o în meciurile anterioare, Ana Laura Gonzalez.

"'M-am gândit să îi ofer un cadou Anei pentru că ea mi-a dăruit ceva data trecută și eu m-am simțit prost și am vrut să îi pregătesc și eu ceva.'', a spus Iulian Pîtea.

''Ce este acolo? Oare vreo scrisoare de dragoste?'', a întrebat prezentatorul Exatlon Mexic.

''Nu, este un secret.'', a răspuns Iulian.

''Este un inel? Probabil vom afla în capitolul următor'', a adăugat prezentatorul.

''Este un detaliu imens și nu mă surprinde pentru că în puținul timp în care l-am cunoscut pot spune că este o persoană cu o inimă mare.'', a spus Ana Laura Gonzalez.

„Momentul pe care eu îl aştept foarte mult... De dată trecută, chiar mă gândeam când vom mai avea meci internaţional să o revăd pe Ana, pentru că e cam singura persoană din concurs ce nu are niciun interes faţă de mine. E o persoană pură ce mă face fericit când o văd, atitudinea ei şi modul ei carismatic şi zambetele pe care mi le aruncă aşa fără să-mi dau seama, mă fac să mă simt mai bine”, a spus Iulian înainte de meciul internațional.

Concurentul Exatlon România a pregătit o brățară pentru Ana Laura Gonzalez, concurenta de la Exatlon Mexic, pe care a și sărutat-o.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24