Exatlon. Ionuț, adevărul șocant din spatele camerelor: Nu e ceea ce pare

Ionuț de la Exatlon
Ionuț de la Exatlon

Exatlon România. Ionuț 'Jaguarul' spune tot adevărul din spatele camerelor de la Exatlon. Războinicul mărturisește că Vladimir Drăghia, câștigătorul competiției, nu este omul care vrea să pară și că modalitatea de votare Exatlon a fost schimbată în Columbia. Ionuț Sugacevschi este decis să dezvăluie tot adevărul!

Exatlon. Ionuț, adevărul șocant din spatele camerelor. „Nu pot să accept aşa ceva. Dacă voi credeţi că Vadimir este omul care vrea să pară, curând o să vedeţi cu toţii cine e de fapt. Nu există prietenie adevărată într-un concurs în care este pus în joc un premiu… (…) Dacă am vrut să-mi cumpăr ceva, eu niciodată nu am stat la mila nimănui. Eu am avut o discuţue cu Vladimir după ce a făcut acel gest în finală. I-am zis că nu a fost frumos din partea lui. Eu am dat tot ce e mai bun din mine. Nu am putut să ajung acolo sus din cauza voturilor. Şi noi avem dubii cu voturile. Cei din producţie ascund şi nu ştiu de ce fac acest lucru. În Columbia s-au schimbat regulile.
Nu se va mai decide prin vot. Mi s-a spus că am fost foarte rapid. La un moment dat m-au pierdut cameramanii. O să spun şi la tv. Nu a fost corect şi o să spun toate lucrurile care m-au deranjat. S-a insistat încă din semifinală ca Vladimir să intre în finală. Mi-aş dori ca în sezonul al doilea, finala să fie decisă printr-o probă sportivă, nu prin vot”, a mai spus Ionuț.
 
[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel