Exatlon, finala 23 mai. Ionuț, drama vieții: Am dormit cu oamenii străzii

Ionuț de la Exatlon
Ionuț de la Exatlon

La un pas de aflarea marelui câștigător Exatlon, Ionuț de la Războinici a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața lui.  Nu avea niciun ban, dormea pe cartoane cu oamenii străzii, iar poliția dădea cu picioarele în el. 

Exatlon, finala 23 mai. Ionuț Segacevschi și Vladimir Drăghia sunt finaliștii Exatlon. La un pas de marele titlu, Războinicul Ionuț a dezvăluit drama vieții sale. 

Cel mai greu moment din viața mea a fost când am plecat cu un prieten în Ibiza. Am plecat amândoi cu bani de bilet și cu bani de feribot să ajungem în Ibiza. Am ajuns în Valencia, am luat biletul, am crezut că e mai ieftin biletul și am rămas fără bani în buzunar. Am ajuns în Ibiza cu 50 de cenți în buzunar și ne uitam unul la altul în port. Am dat cu banul, stânga sau dreapta ca să vedem în ce parte să o luăm. Nu aveam unde să dormim, nu aveam nimic. M-a marcat și am devenit mai ambițios. Am mers la Caritas unde se dădea de mâncare și îți dădea să dormi. Am ajuns acolo. Am așteptat de la cinci dimineața până la zece. Primul mic-dejun l-am luat la Caritas. Nu aveam unde să dormim, nu aveam absolut nimic, nu aveam bani. Din două ghiozdane am făcut unul singur pentru că nu puteam să luăm atâtea haine cu noi. Încercam să căutăm loc de muncă, la Caritas nu era loc să dormim. Am dormit cu oameni ai străzii, era foarte frig. Am căutat cartoane să dormim ca să nu dormim pe ciment. Ne trezea poliția la trei-patru dimineața, dădea cu picioarele în tine să vadă ce e cu tine acolo. Am trăit așa două săptămâni. Am găsit o mașină părăsită și am stat ceva timp acolo. Am ascuns lucrurile astea de părinții mei. Până la urmă ne-a ajutat o femeie și am început să muncim pe câmp. Toată lumea știe că sunt bine, dar m-am chinuit foarte mult.', a spus Ionuț, cu ochii în lacrimi, în direct, la Exatlon

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel