Djokovic, moment dificil în carieră: Sunt foarte dezamăgit

Novak Djokovic ar putea rata debutul noului sezon. O accidentare mai veche la cotul drept a recidivat, iar sârbul a fost sfătuit să ia o pauză. 

S-a retras de la turneul de la Abu Dhabi, unde urma să joace, sâmbătă, împotriva lui Roberto Bautista Agut. Dacă starea sa nu se va ameliora, Djokovic va rata și primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open (15-28 ianuarie), pe care l-a câștigat de șase ori, informează Digisport.

"Sunt foarte dezamăgit pentru că trebuie să mă retrag de la Mubadala World Tennis Championship. Din păcate, în ultimele zile am început să simt durere la cot și, după câteva analize, echipa mea medicală m-a sfătuit să nu risc nimic, să mă retrag de la turneu și să mă apuc imediat de tratament.

Sunt foarte trist pentru că abia așteptam să revin și să joc în meciuri oficiale. M-am simțit bine la antrenamente și am făcut totul pentru a avea un start de sezon bun, inclusiv să iau parte la turneul demonstrativ din Abu Dhabi. Acum trebuie să accept această situație și să aștept rezultatul analizelor pentru a putea apoi juca tenis din nou. Această recidivă a accidentării îmi poate afecta startul sezonului și planul turneelor la care aș fi participat, însă o decizie o vom lua în zilele următoare", a spus Djokovic.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel