Dinamo - FC U Craiova, 0-0. Câinii roşii au uitat gustul victoriei

Dinamo şi U Craiova au remizat, scor 0-0, vineri seara.

Dinamo şi FCU Craiova au terminat la egalitate, scor 0-0, vineri seara, într-un meci din etapa a 17-a a Ligii I de fotbal. Câinii roşii au ajuns, astfel, la 14 meciuri consecutive fără victorie.

Meciul a fost unul alert, cu multe ocazii de ambele părţi, însă niciuna nu a reuşit să fructifice şansele create. Dinamo a avut ocazii prin Mirko Ivanovski (25), Andre Pinto (26), Cătălin Itu (71) şi Marko Nunic (74). Echipa antrenată de Eugen Trică a irosit şanse de gol prin Sekou Sidibe (40), Andrea Compagno (63), Alexandru Raicea (65 - bară).

Oaspeţii au cerut penalty în min. 81 la un duel între Raicea, pe de o parte, fundaşul Andrei Radu şi portarul Plamen Iliev, de cealaltă. Dinamo a ajuns la 14 meciuri consecutive fără victorie, trei egaluri şi 11 eşecuri. FC U Craiova nu a mai câştigat de patru etape, în care are trei egaluri şi un eşec. În tur, FC U Craiova s-a impus cu scorul de 1-0, transmite Agerpres.

Ideal ar fi fost ca Rădoi să continue la naţională, consideră Mircea Rednic

Ideal pentru echipa naţională de fotbal a României ar fi fost ca selecţioner să rămână Mirel Rădoi, selecţionata având prestaţii bune în ultimele partide din cadrul preliminariilor CM 2022, consideră antrenorul formaţiei Dinamo, Mircea Rednic.

"Eu cred că s-a format un grup şi cu mai multă răbdare, să nu facă prea multe schimbări, s-ar putea reuşi. Ideal ar fi fost ca Rădoi să continue, pentru că în ultimele meciuri echipa naţională a arătat chiar bine", a declarat Rednic, joi, într-o conferinţă de presă.

El a afirmat că reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal nu trebuie să se grăbească cu numirea unui nou selecţioner după ce Mirel Rădoi a decis să nu mai continue la cârma naţionalei.

"Mi se pare normal ca Federaţia să aibă tot felul de discuţii şi întâlniri. Au timp la dispoziţie, nu are rost să se grăbească, să pună un antrenor doar de dragul de a-l pune. Echipa naţională trebuie să aibă rezultate, pentru că nu am mai avut de mult timp. Nu e greu să găseşti un selecţioner", a mai spus Rednic.

După decizia lui Mirel Rădoi de a nu mai continua la conducerea selecţionatei României, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, s-a întâlnit cu foştii selecţioneri Gheorghe Hagi şi Răzvan Lucescu pentru a le propune preluarea postului.

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Mirel Rădoi, a anunţat, la 14 noiembrie, într-o conferinţă de presă, că nu va mai continua la conducerea primei reprezentative după ratarea calificării la barajul pentru Cupa Mondială din 2022.

Antrenorul Mirel Rădoi (40 de ani) a preluat funcţia de selecţioner al primei reprezentative a României la 26 noiembrie 2019, post rămas vacant după plecarea lui Cosmin Contra. Contractul său a expirat o dată cu încheierea preliminariilor CM 2022.

Echipa naţională de fotbal a României a învins reprezentativa Liechtensteinului cu scorul de 2-0 (1-0), la Vaduz, în Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022, însă a ratat calificarea la barajul pentru turneul final din Qatar.

În clasamentul final, Germania a ocupat primul loc, cu 27 puncte, urmată de Macedonia de Nord, 18 puncte, România, 17 puncte, Armenia, 12 puncte, Islanda, 9 puncte, Liechtenstein, 1 punct.

Câştigătoarele grupelor preliminare se califică direct la turneul final din Qatar. Formaţiile clasate pe locurile secunde şi cele mai bune două echipe necalificate din Liga Naţiunilor 2020-2021 vor juca baraje în urma cărora alte trei formaţii vor obţine biletele pentru CM 2022.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel