De ce să pui coajă de portocală în cafea. Rezultatul este impresionant!

Ema Apostu / 22 aug 2019 / 11:08 Salveaza PDF Comentarii

Nimeni nu poate refuza o cafea bună, mai ales dacă este făcută într-un mod specială. Coaja de portocală schimbă tot.

De ce să pui coajă de portocală în cafea. Aceasta este o cafea cu care vei impresiona la petreceri. Este un delicios cocktail de cafea cu care nu vei da greș.

De ce ingrediente ai nevoie:

– o ceaşcă de cafea
– o portocală
– 1 linguriţă de coniac
– 1 linguriţă de Benedictina (lichior franţuzesc)
– 3 cuişoare întregi

Cum se prepară cafeaua cu coajă de portocală


De ce să pui coajă de portocală în cafea. Ia o coajă de portocală şi pune cuişoarele peste ea. Pune-o într-un pahar şi adaugă zahărul brun. Într-o cratiţă, încălzeşte coniacul şi Benedictina. Pune-le în pahar, peste care toarnă cafeaua şi serveşte.

De ce să pui coajă de portocală în cafea. Așadar, dacă vrei să impresionezi, nu exzita să folosești coaja de portocală în cafea. Rezultatul va fi unul special și delicios.


Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24