De ce să nu mănânci cartofi prăjiţi seara. Lucrul pe care nu îl ştie nimeni

Cartofi prăjiți
Cartofi prăjiți

Există câteva alimente pe care ar fi bine să le evitaţi seara. Acestea pot provoca probleme digestive, dar vă poate împiedica şi să vă odihniţi. 

Slănina este unul dintre alimentele pe care trebuie să le evitaţi seara. Aceasta, împreună cu tiramina chimică stimulatoare care se ascunde în fiecare felie, este suficientă pentru a împiedica somnul până la terminarea procesului de digestie.

Brânza este un alt aliment pe care este bine să-l evitaţi înainte să vă puneţi în pat. Deși are calitățile calmante ale produselor lactate, ea conține, de asemenea, tiramină - un compus care se acumulează prin procesul de fermentare.

Ciocolata are o cantitate considerabilă de cafeină (în special procente mai mari de ciocolată neagră) și teobromină, un compus care vă poate creşte pulsul. 

Evitaţi cartofii prăjiţi

Cartofii prăjiţi nu sunt recomandaţi seara. Conținutul ridicat de grăsimi este dificil pentru digestia dumneavoastră, iar acest lucru vă poate împiedica să aveţi un somn odihnitor. 

Fructele uscate trebuie evitate seara, înainte de culcare. Fiind bogate în fibre și care transportă concentrații condensate de zahăr în pielea lor spinoasă, fructele uscate sunt o alegere proastă dacă sunteți pe punctul de a stinge luminile.

Inghetata, o gustare pe timp de noapte preferata in fata televizorului sau a unui film,conţine foarte multe grăsimi şi zahăr. Acestea sunt foarte greu de digerat şi vă poate perturba somnul.

În unele înghețate, cum ar fi cele aromate cu cafea și ciocolată, se strecoară și cofeina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel