De ce PSD nu poate zice nici pâs, după greva de la CFR

Facebook CFR Călători
Facebook CFR Călători

Va fi dificil de explicat pentru PSD cum au ajuns ceferiștii la grevă, de ce a fost blocată calea ferată în 20 decembrie 2021. PSD nu va putea folosi nemulțumirea călătorilor pentru a-i ataca pe ceferiști.

1. Greva spontană e justificată. Cu tot PNRR-ul și Green Deal-ul calea ferată e lăsată de izbeliște, investițiile sunt mici, la fel salariile.Dacă publicul nu simte nicio presiune, nu va pune presiune pe guvernanți, care  nu au interes pentru transportul feroviar. Câți demnitari, câte coloane oficiale ați văzut pe drumul de fier?

2. Ministrul de resort, Sorin Grindeanu, este vicepreședintele PSD, partid social democrat, venit la guvernare pentru m[suri sociale. Alianța cu sindicatele, cu oamenii muncii să lase cumva de dorit?

3. PSD nu poate reproșa nimic ceferiștilor, cum nu a reproșat nicic angajaților de la metrou. Ce spunea PSD când sindicaliștii de la metrou au blocat circulația, în greva spontană după dărâmarea chioșcurilor. Iată postarea de pe pagina de Facebook, din seara zilei de 23 martie (cea cu greva lui Rădoi):

"Dacă PSD ar fi fost la guvernare, cu siguranţă România nu se afla în haosul actual. De când au venit la guvernare, tot ceea ce fac în afară de a produce haos este să găsească ţapi ispăşitori. Nu să guverneze! Nu să găsească soluţii! Astăzi a venit iar rândul PSD-ului să fie vinovat pentru haosul de la metrou (...)
Oamenii care folosesc metroul pentru a merge la muncă nu au nicio vină că actuala coaliţie nu ştie altceva decât să creeze haos! Luaţi măsuri pentru a debloca situaţia, nu pentru a pasa vina! Guvernaţi sau plecaţi!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel