De ce NU trebuie să demisioneze Traian Băsescu

val-valcu
val-valcu

 

Înțeleg de la Dan Turturică, blogger, că doar Traian Băsescu mai stă între expansionismul lui Vladimir Putin și România. Am aflat chiar de la Traian Băsescu, președinte,  că o să ne bage în Schengen, dacă îl mai lăsăm un pic la Cotroceni. Dacă stă mai mult, cine știe unde ne mai bagă.

În plus, omul care nu minte nici când apasă tasta trei, pentru vindecat cancerul  lui Stolojan, bolnav, a jurat să nu lase grupurile politice să acapareze Justiția. Nu poate fi decât adevărat, odată ce știrea este confirmată de Andreea Pora, justițiară, și Robert Turcescu, justițiar, deci e verificată  din trei surse.

Deși nu e o informație, ci o opinie, venind din partea unui om căruia i s-au împlinit toate prognozele, nu poate fi ignorată: Sebastian Lăzăroiu, analist,  spune că fără Traian Băsescu, Klauss Iohannis, candidat,  nu poate aduce Dreapta la Cotroceni.

Iar Stânga înseamnă orientarea spre Est, denunțarea alianțelor cu occidentul pentru un pact al corupției cu China, așa cum foarte clar demonstrează  Elena Udrea, politician în blugi.

Folosind logica: dacă și o parte din cele scrise mai sus sunt adevărate, Traian Băsescu trebuie obligat nu să demisioneze, ci să mai stea cinci ani la Cotroceni. În lipsa lui, cade țara. Odată ce am găsit omul providențial, nu mai avem nevoie de alegeri, ci de medici care să îl țină în viața sute de ani, bucurându-ne că, pe măsură ce trece timpul, capătă o experiență pe care nu o poate avea niciun alt șef de stat la Consiliul European.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel