Daum, săgeți către Reghecampf: Poate el s-ar fi așteptat

Christoph Daum, selecționerul României, a trimis săgeți către antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf menționând ”poate” că acesta a refuzat inițial întâlnirea cu el din cauza faptului că ”a fost dezamăgit” deoarece nu a fost ales el selecționerul naționalei.

Selecţionerul a încercat să se întâlnească cu antrenorul Stelei şi la scurt timp după începerea mandatului, însă atunci întrevederea nu a mai avut loc, și astfel s-a iscat un conflict între Reghecampf și FRF (Federația Română de Fotbal), în condițiile în care antrenorul Stelei a fost singurul antrenor din România care a refuzat întâlnirea cu tehnicianul neamț.

"E posibil să fi fost dezamăgit pentru că nu a fost numit el selecţioner. Să nu facem prea mult caz pe asta. Poate el s-a aşteptat să fie antrenorul naţionelei României, poate a fost puţin afectat din cauza aceasta şi poate chiar dezamăgit", a declarat Daum, citat de Dolce Sport.

În cele din urmă cei doi tehnicieni s-a întâlnit la finalul partidei amicale dintre Steaua și Vardar Skopje (1-0) care a avut loc în Antalya în cursul zilei de ieri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel