Dana Budeanu, isterie pe internet: Voi sunteți fetițe, pensații, vopsiții, epilații la gleznă

Rodica Mitu / 18 sep 2019 / 16:10 Salveaza PDF Comentarii
Dana Budeanu
Dana Budeanu

Dana Budeanu a comentat, la Pro TV, episodul care a devenit viral în România.

Dana Budeanu a comentat, la „Vorbește lumea", episodul de lunea trecută care a devenit viral în România. După ce a comentat ținuta lui Radu, ex O-zone, care a fost surprins de camera „Verdict", aceasta a fost extrem de apreciată pe Facebook și alte rețele de socializare, însă valul de viralizare a nemulțumit-o. Mai exact, săptămâna trecută, în cadrul rubricii sale de la „Vorbește lumea", Dana Budeanu a comentat ținutele bărbaților care poartă glezna goală la orice ținută, în special cea care are pantaloni de costum.

Momentul a devenit viral. „Am inițiat această isterie acum 18 ani, însă a se crea o isterie din asta denotă ca nu aveți treabă, nu pot să văd mesajele pe care mi le trimiteți, pentru că am blocat această funcție. Nu-mi doresc să faceți ce spun eu, noi aici ne distrăm. De orice natură ar fi show-ul de la TV, tu te uiți ca să te simți bine. Cel mai distribuit pe această lume este adevărul”, a spus Dana Budeanu.

„Isteria a creat și ideea conform căreia dacă este trend poate fi purtat. Unii băieței își pot permite să facă nudism la glezne. Noi am vorbit despre bărbați. Atenție, paranteză, nu dorim să dezvoltăm subiecte pentru care nu avem suport informațional. Acești băieței care se epilează pe la glezne aruncă foarte ușor cu apelativul „gay" despre alți bărbați. Vedeți că a fi gay este tot despre bărbați. Gay-ii sunt bărbați, voi sunteți fetițe, pensații, vopsiții, epilații la gleznă”, a spus Dana Budeanu la Pro TV.

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27