Cum explică CTP eșecul Simonei Halep în meciul cu Agnieszka Radwanska

Simona Halep a pierdut și ultimul său meci din Grupa Roșie de la Singapore, cu Agnieszka Radwanska, scor 6-7 (5), 1-6, şi este eliminată de la Turneul Campioanelor 2015. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu susţine că Simona Halep a fost învinsă de poloneză din cauză că nu a reuşit să o surprindă pe aceasta.

Simona Halep a părăsit prematur Turneul Campioanelor, unde anul trecut ajungea până în finală și era învinsă de liderul mondial Serena Williams. După înfrângerea suferită în fața Mariei Sharapova, românca a pierdut şi meciul cu Radwanska și nu mai are nici o șansă la semifinale.

Cristian Tudor Popescu este de părere că Simona Halep a pierdut în primul rând războiul tehnic cu poloneza, deoarece n-a reuşit să o surprindă pe aceasta.

[citeste si]

"Nu a pierdut din cauza acelui moment tie-break, a pierdut din cauza unei diferenţe tehnice fundamentale dintre cele două jucătoare. Loviturile ei au fost prea periate, cu prea mare rist. Nu are componentă plată în loviturile în care să dea explozie. Spre deosebire de ea, Radwanska a lovit cu explozie. Asta a fost diferenţa. În toate momentele decisive, Radwanska a ieşit mereu câştigătoare prin modul în care a lovit mingea.

Simona nu a lovit-o, a periat-o. Asta este explicaţia. Chiar şi la 5-1 pentru Simona în tie-break, nu eram liniştit. Mă ştiu foarte bine. Simona nu se afla la controlul meciului. La acest nivel, nu ai voie să te prăbuşeşti, indiferent de ce face adversara ta. Asta se întâmplă la jucătoare dintr-o categorie mai joasă. La acel punct excepţional reuşit de Radwanska, Simona a picat.

Şi cu Sharapova, şi cu Radwanska, Simona nu a folosit al doilea joc, în care riscă mult mai mult. Simona are un joc previzibil în multe momente. Adversarele se duc pe traseul mingii înainte ca ea să lovească. Simona trebuie să iasă din acest joc de siguranţă. Trebuie să se deblocheze, pentru că de fiecare dată când va avea în faţa o atacantă pur-sânge, ca Sharapova, va avea probleme", a declarat Cristian Tudor Popescu la Sport.ro, potrivit prosport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel