Cum arată o casă care se montează în trei ore, oriunde în lume, și costă 18.700 euro / video

Cum arată o casă care se montează în trei ore, oriunde în lume, și costă 18.700 euro / video
Cum arată o casă care se montează în trei ore, oriunde în lume, și costă 18.700 euro / video

Dacă vă gândiți să cumpărați o casă în 2021 și aveți câțiva bani economisiți, poate fi momentul potrivit pentru a face acest lucru. Dar dacă opțiunile de pe piață nu vă conving vă puteți îndrepta atenția către casele prefabricate.

Printre marile sale avantaje se numără faptul că prețul pe metru pătrat este de obicei mai mic decât media, după cum arată o casă prefabricată care poate fi asamblată în mai puțin de trei ore în aproape orice parte a lumii și care este disponibilă de la doar 18.700 de euro.

Este un concept pe care compania letonă Brette Haus îl numește „casă mică” și care oferă un mecanism unic de transport și desfășurare care poate fi instalat oriunde în doar trei ore. Inspirată de stilul origami, casa ajunge într-o remorcă în formă de cub și se desfășoară la fața locului pentru a fi fixată la sol, la fel cum se întâmplă atunci când se desfășoară un origami, scrie La information.

În plus, pot fi pliate și mutate oricând datorită sistemului lor. Includ baie și bucătărie, precum și toată instalația de lumini și canalizare. Există, de asemenea, un model complet deconectat de la rețeaua electrică care funcționează cu baterii și panouri solare. Există modele mai rustice și altele mai urbane. Dar, fără îndoială, cele rurale sunt cele mai interesante deoarece pot fi instalate în aproape orice parte a globului la același preț ca o mașină de gamă medie-joasă din Spania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel