Criț: Numărul solicitărilor de angajare după anunțul la STB

Adrian Criț, directorul STB, a spus câte solicitări de angajare au fost de ieri până azi în carul companiei.

Adrian Criț, directorul STB, a făcut declarații de presă, după ce greva angajaților companiei s-a încheiat. Acesta a spus că a existat un număr mare de solicitări de angajare în cadrul companiei:

„În momentul de față, sunt foarte multe solicitări de angajare, urmare a anunțului postat de noi pe site (citește AICI). Doar astăzi s-au făcut 60 de solicitări, în timp ce ieri erau 230, la sfârșitul zilei. Acum sunt 290 de solicitări“, a precizat Adrian Criț.

„Cu angajații STB care au revenit la locurile de muncă vom reforma transportul public, cu angajații STB care și-au reluat activitatea vom desfășura activitatea pentru oameni, nu împotriva lor. Cu cei care nu au respectat și au declanșat această grevă ilegală vom lua măsurile de rigoare, atât măsurile ce țin de regulamentul intern și probabil și cele penale”, a mai spus directorul STB.

Greva angajaţilor STB s-a încheiat. Criț: Au înțeles că nu pot ignora legea

Angajaţii Societăţii de Transport Bucureşti (STB) au decis suspendarea acţiunii de protest şi reluarea activităţii după cinci zile în care transportul public din Bucureşti a fost blocat.

Criţ (STB): După cinci zile de protest ilegal care a paralizat Capitala, angajaţii au înţeles că nu pot ignora legea

După cinci zile de protest ilegal care a paralizat Capitala, angajaţii au înţeles ca nu pot ignora legea şi obligaţiile pe care le au faţă de bucureşteni, a declarat, marţi, conform Agerpres, directorul general al Societăţii de Transport Bucureşti, Adrian Criţ, El a spus că la ora 7:00, peste 90% din parcul de vehicule programat a ieşit în traseu, conform graficului de transport.

'După cinci zile de protest ilegal care a paralizat Capitala şi a provocat daune financiare masive Societăţii de Transport Bucureşti, angajaţii au înţeles că nu pot ignora legea şi obligaţiile pe care le au faţă de cetăţenii din zona metropolitană Bucureşti-Ilfov. Manipularea liderilor de sindicat, ale căror revendicări nu aveau nimic de-a face cu îmbunătăţirea condiţiilor de muncă, servind doar propriilor interese, a încetat în această dimineaţă. Angajaţii noştri au înţeles că trebuie să respecte legea şi cetăţeanul', a subliniat şeful STB.

Potrivit sursei citate, pentru a identifica vehiculele în traseu şi pentru a planifica deplasarea în timp real, utilizatorii STB SA pot folosi aplicaţia InfoTB. Aceasta poate fi direct descărcată din App Store sau Google Play. Sindicatul Transportatorilor din Bucureşti a anunţat marţi dimineaţa că suspendă acţiunea de protest, iar angajaţii îşi reiau lucrul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel