EXCLUSIV  Cristina Herea, despre situațiile delicate și compromițătoare: Oamenii vor asta

Cristina Herea, prezentatoarea România TV, a vorbit la interviurile DCNews Live despre ceea ce face acum ca o știre să fie senzațională. Publicul își dorește să vadă persoanele publice în situații delicate și compromițătoare.

Senzaționalul, știrea deja nu mai este că cineva este văzut într-un anumit loc, ci cred că dorința presei cât și a publicului este de a vedea persoanele cu un capital de imagine în situații delicate. Dacă altă dată scriam că am văzut un om public la o mănăstire, astăzi nu mai este nimic senzațional în acest aspect și dorim să îl vedem într-o situație compromisă în acea zonă. Cred că au înțeles foarte mulți din zona aceasta pentru că discutam de bugete, de acea imagine impecabilă pe care doreau să și-o contureze, apoi iată, disperarea pentru capitalul financiar. Cred că în acest moment au înțeles cât de importantă este informația și cred că plusează pe această zonă., a declarat Cristina Herea la DCNews Live.  

Se întâmplă ca de multe ori oameni obișnuiți să ne trimită informațiile. Fiecare dintre noi putem să fim un mic reporter., a adăugat prezentatoarea de televiziune. 

Vezi răspunsul AICI

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel