Combină aceste alimente fără frică. Rezultatul este incredibil

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Mănâncă mai multe fructe proaspete, legume, nuci și vei avea o viață mai activă și socială. Nu vă temeţi să faceţi combinaţii între ele. Rezultatele sunt spectaculoase. 

Nu vă temeți de aceste patru combinații:


Proteine și carbohidrați


Nu este adevărat că proteina neutralizează digestia carbohidraților sau invers, și nici nu trebuie să aștepți trei ore între un nutrient sau altul. A mânca o friptură cu cartofi nu este un păcat.

Laptele cu stomacul plin

Unii susțin că produsele lactate trebuie consumate doar pe stomacul gol. De asemenea, nu există dovezi credibile care să susțină această ipoteză. Dar este indicat să alegeți produse lactate fără zaharuri adăugate, pentru a preveni riscul de cariție și obezitate.

Fructe și legume

Există guri rele care susțin că, din moment ce roșia este un fruct din punct de vedere botanic, ar trebui să stea departe de salatele făcute cu legume. Nu există niciun motiv să încetați să mâncați o salată, deoarece conține fructe. De fapt, multe dintre legumele pe care le consumăm în feluri de mâncare sărate (vinete, ardei, castraveți, dovlecei ...) sunt fructe.

 Fructe diferite

Nu există niciun motiv pentru a îndepărta consumul unui anumit fruct (cum ar fi banana) de la aportul unui alt soi (de exemplu, ananas).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel