Cine-i chefu?, 18 iunie. Primii câștigători ai concursului

Chef Foa
Chef Foa

În această după-amiază, la ora 17:00, la Kanal D, Chef Foa a dat startul competiției culinare ''Cine-i Chefu’? Cum să câștigi 1000 de Euro în doar 60 de minute?'', în care trei cupluri au trebuit să dovedească dacă au chimie în bucătărie, totul pentru premiul pus la bătaie în fiecare ediție a show-ului, în valoare de 1000 de Euro. 

Trei cupluri și-au disputat marele premiu și un singur preparat care i-au pus în încurcătură pe bucătari, comunicarea eficientă între cuplurile participante fiind una dintre cheile succesului. Înainte de a da startul competiției, Chef Foa le-a explicat celor trei concurente tehnicile de gătit ale preparatului culinar și le-a exemplificat din prima ediție a show-ului. Cele trei perechi participante la emisiune au avut la dispoziție doar 60 de minute pentru a impresiona.

“Fiecare partener trebuie să facă două porții din acest preparat, în doar 60 de minute, cu mare atenție la detalii, gust, dar și la tehnicile de gătit. Sunteți în stare să transmiteți aceste tehnici prețioase partenerilor voștri?”, a spus Chef Foa celor trei concurente, înainte de startul competitiei.

 

Echipa care a câștigat prima ediție de Cine-i chefu? este Echipa Galbenă, a spus Chef Foa în momentul desemnării câștigătorilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel