Cine este ”cântărețul” care i-a denunțat pe liderii PSD

congres psd
congres psd

Mai mulți lideri PSD, cu excepția lui Ion Iliescu, au fost denunțați de un coleg din conducerea partidului. Motivația denunțului, care conține și un auto-denunț  este clară: invalidarea alegerilor interne din PSD.

Mihai Sturzu, președintele TSD, a declarat de la tribuna Congresului: ”Domnul Ion Iliescu a asociat acest tip de alegeri cu cel al lui Ceauşescu şi bine a făcut. Acum o săptămână am avut alegeri cu un singur candidat. Ăsta e comunismul, oameni buni!Acest Congres trebuie să valideze alegerile de săptămâna trecută, adică să valideze comuniştii. Vă propun ca acest Congres să nu valideze alegerile”.

Mihai Sturzu, momentul 2013

Discursul fostului membru al trupei Hi-Q indică, la prima vedere, o lipsă de IQ.  Nu pari prea inteligent când îi reproșezi lui Dragnea că n-a avut contracandidat, în 2015, uitând anul 2013. Ce făcea Sturzu acum exact doi? Îi amintește Mediafax, în caz că nu-l mai ajută memoria. ”Deputatul Mihai Sturzu a fost ales, sâmbătă, la Braşov, preşedinte al Tineretului Social-Democrat (TSD), el fiind singurul candidat pentru această funcţie”. Prea mult comunism sau prea puțin creier?

Înjumătățirea ”pedepsei” pentru cântăreț

Răspunsul, cred, nu ține de minte, ci de caracter. Am observat asta în noiembrie 2014, când i-am dat atenție personajului. Victor Ponta pierduse alegerile din cauza unui vot negativ, pornit  exact din segmentul de public de care răspundea Sturzu. L-am rugat pe șeful TSD să explice de ce nu prinde PSD la tineri, ce va face, în viitor etc. Da, imediat, sunt în trafic, vă dau un interviu când ajung. Dacă se poate să-mi dați un mail? A primit și mail și telefon de la Iulian Bratu, a promis de câteva ori că răspunde.

Nu era nicio problemă, dacă nu dorea să o facă. În locul bălmăjelilor pe care le-a îndrugat, era mai câștigat dacă spunea adevărul. Omul a încropit răspunsurile la întrebările unui ziar, dar le-a publicat sub forma unui scrisori deschise,  pentru toată presa, trăgând de timp vreo trei zile cu promisiuni ferme (până seara vă scriu, bla, bla).

Oricum, Sturzu poate beneficia de denunțul făcut la Congres, înjumătățindu-și pedeapsa: fie îl dă afară TSD, că tot mai are puțin și ajunge la pensie, fie își ia singur zborul. Funcție nu mai ciugulește, iar în showbiz, dacă nu ești parolist, nu te mai cheamă nimeni la nunți și botezuri.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel