Chefi la cuțite, sezon șase. Vizită neașteptată în platoul emisiunii

Chefi la cuțite, sezon nou
Chefi la cuțite, sezon nou

Chefi la cuțite, nou sezon. Surpriză în platoul emisiunii culinare.

În timpul fimărilor etapei de Bootcamp, din cel de-al șaselea sezon al emisiunii "Chefi la cuțite", ce are premiera pe 29 și 30 octombrie, pe Antena 1, Florin Dumitrescu a primit o vizită surpriză în locația de la Palatul Mogoșoaia. Cristina, soția sa, a venit însoțită de mama sa și cele două fetițe, Ava și Mia, pentru a-l susține și a-l încuraja în alegerea viitoarei sale echipe.

Exigent în fața concurenților, dar înduioșat de entuziasmul fetițelor de a se afla la filmări, chef Dumitrescu le-a făcut un tur amănunțit al platoului. Ava și Mia au dansat alături de chef Scărlătescu și au petrecut câteva minute bune cu Gina Pistol, fascinate de ținuta frumoasei prezentatoare. Micuțele nu sunt străine de programul intens al show-ului culinar, dar nici de sesiunile de gătit, pentru că în familia Dumitrescu, masa se pregătește împreună. Deocamdată, curiozitatea de a combina ingredientele în rețete sănătoase, sau de a fi ajutorul părinților în bucătărie la spălatul fructelor și al legumelor, transformă totul într-o joacă pe cinste pentru cele mici: "Acasă gătim împreună, facem tot felul de deserturi inspirate din bucătăria modernă, cu ingrediente sănătoase, adaptate pentru copii (fără zahăr, cu carob în loc de cacao și făină integrală). Sunt amândouă ajutoare de bază, indiferent că facem biscuiți, sau curățăm usturoi. Lucrăm ca o echipă.", a declarat acesta.

(w670)

Nu este prima dată când comorile chef-ului își fac apariția pe platou, căci în trecut au reușit să îl surprindă și de ziua sa de naștere. Mai mult decât atât, Cristina Dumitrescu este alături de Florin la fiecare finală, pentru a-i purta noroc. Cu două sezoane "Chefi la cuțite" în palmares, o serie de proiecte personale de succes și o agendă care abundă în evenimente și deplasări prin țară, tatăl-bucătar admite că pentru el familia este cel mai prețios refugiu: "Timpul petrecut cu ele este cel mai valoros. Sunt tată activ, încerc să asigur cel puțin 3-4 ore pe zi de stat numai cu ele. Lăsăm deoparte telefoane, mailuri și alte griji. Cele mici sunt de-a dreptul disperate după mine, sunt lipite", a spus, mândru, Florin Dumitrescu.

Cel de-al șaselea sezon "Chefi la cuțite" are premiera pe 29 și 30 octombrie, de la 20:00, pe Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel