'Centenar 100 România'. Ivaşcu: Am obţinut certificat OSIM

Ministerul Culturii a obţinut în această lună certificatul de la OSIM pe marca înregistrată ''Centenar 100 România'', a anunţat vineri ministrul George Ivaşcu.

'Am obţinut în această lună certificat de la OSIM pe marca înregistrată 'Centenar 100 România', care va fi folosită de toate instituţiile publice în baza ghidului vizual aprobat prin ordin de ministru. Totodată, se alocă dreptul de folosinţă gratuită asupra mărcii înregistrate 'Centenar 100 România' pe bază de contract de licenţă şi pentru alte categorii de persoane juridice decât cele publice', a afirmat ministrul Culturii, într-o conferinţă de presă susţinută la Palatul Victoria.

Un număr de 68 de proiecte eligibile cu finanţare de la Ministerul Culturii şi 21 care se autofinanţează au fost aprobate, vineri, în cadrul Comitetului interministerial dedicat pregătirii Centenarului.

'În cadrul Comitetului interministerial de astăzi am aprobat prima listă de proiecte eligibile, adică alese pe criterii clare. După prima evaluare, efectuată în spiritul şi în litera legii, proiectele reprezentative la nivel naţional şi internaţional ale beneficiarilor ordonatori principali de credite sunt în număr de 43, în valoare de 14.887.921 lei, alte 21 de proiecte care se autofinanţează sunt eligibile, fiind încadrate conceptual şi tematic în strategia aniversării Anului Centenar.

[citeste si]

Un număr de 25 de proiecte au fost evaluate şi selectate din punct de vedere al conţinutului tematic, însă necesită clarificări suplimentare de ordin administrativ şi financiar. Aşadar, în acest moment sunt 68 de proiecte eligibile cu finanţare de la Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale şi 21 care se autofinanţează din prima listă de 151 de proiecte primite', a spus Ivaşcu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel