Celia, în depresie după pierderea sarcinii: Am fost la pământ

Celia a pierdut sarcina. Cântăreața a mărturisit totul cu ochii în lacrimi,  în direct, la televizor. A intrat în depresie și a plecat din țară.

O greutate peste care am trecut de curând a fost în ianuarie. Singurul motiv pentru care îmi doresc să vorbesc este că cel mai bun medicament pentru depresie sunt rugăciunea şi natura. Am fost acum două luni de zile la pământ.

Am pierdut o sarcină şi a fost un şoc puternic pentru că mă dusesem la examenul morfologic şi acolo am aflat că am pierdut sarcina.

Apucasem să mă ataşez de sufleţelul din burtică. Nu m-am aşteptat deloc, nicio secundă nu m-am gândit. Când am mers la examenul de trei luni am aflat. A fost un avort reţinut de două săptămâni şi ceva în burtica mea. Putea să fie hemoragie, infecţie, Dumnezeu m-a păzit.

De asta am plecat în Australia şi am zis că nu mai pot, am fost la pământ şi am vrut să plec, să am parte de linişte. Nu mai puteam să suport să stau şi am plecat în Australia şi am avut noroc cu vremea, cu oceanul, cu soarele.

Am primit răspunsurile prin rugăciune şi mi-am liniştit sufletul. Decât un copil bolnav mai bine că s-a întâmplat aşa, sau dacă făceam o complicaţie şi nu mai puteam să fac niciun copil şi poate în viitor voi face şi o fetiţă. Am fost plecată două luni şi m-am întors alt om, a spus Celia cu lacrimi în ochi, în cadrul emisiunii La Măruță.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel