Ce dorință și-a pus Denis Alibec de ziua lui

Denis Alibec
Denis Alibec

Atacantul stelist Denis Alibec, care a împlinit pe 5 ianuarie vârsta de 26 ani, își dorește în primul rând să fie unul dintre fotbaliștii care vor readuce fanii pe stadioanele din România.

Vă mulțumesc mult pentru mesaje și vă doresc să aveți un an special, în care să vă bucurați de multe momente frumoase și să fiți sănătoși! Dorința pe care mi-am pus-o azi, de ziua mea, e aceeași cu cea din noaptea de Revelion: să pot spune, la finalul acestui an, că sunt unul dintre fotbaliștii care au readus suporterii pe stadioanele din România, a răspuns Alibec celor care l-au felicitat, scrie Agerpres.

Alibec a început de miercuri pregătirea cu Steaua București. Jucătorii steliști vor efectua vineri, de la ora 8,00, vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă din Capitală, iar sâmbătă vor pleca în primul stagiu de pregătire.

Conform site-ului oficial, ambele stagii ale echipei Steaua programate până la reluarea campionatului vor avea loc în Antalya, la Belek. Primul se va desfășura în perioada 7-19 ianuarie, la Gloria Sports Arena, iar al doilea în perioada 22 ianuarie — 4 februarie, în incinta Riu Kaya Palazzo Belek.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel