Candidat surpriză la Primăria Capitalei, dacă Băsescu intră în cursa electorală

Senatorul UNPR Ilie Năstase a vorbit, luni seară, la Realitatea TV, despre varianta unei candidaturi la Primăria Capitalei.

"Eu nu mi-am pus în gând să candidez la Primărie. Dacă Băsescu ar candida, atunci aș candida și eu. Pentru că vreau să-l bat pe Băsescu. Cred, totuși, că el nu va candida. M-am născut în București, iubesc Bucureștiul", a declarat Ilie Năstase în emisiunea "Jocuri de Putere", manifestându-și totodată regretul că nu se investește mai mult în sport. 

Fostul mare tenismen a amintit, de asemenea, că un singur lucru s-a făcut în București de la zero, după 1989: Arena Națională pe care acum o "ținem pe post de monument. E ridicol. Suntem singura țară europeană care nu avem o sală de sport în Capitală", a mai spus Năstase.

Ulterior, fostul mare tenismen a motivat însă de ce nu va candida la alegerile locale din acest an:  "Am promis că nu candidez la Primăria Capitalei. Aș fi vrut ca acești 4 ani să-i petrec cu fetele mele. Asta e decizia mea. M-a durut rău că n-am câștigat acum 20 de ani", a precizat Ilie Năstase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel